Haberler

Adana'da İki Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga

Adana'da bir restoranın ortakları arasında hisse satışı konusundaki anlaşmazlıktan çıktığı öne sürülen kavgada iki kişinin öldürülmesi, 3 kişinin de yaralanmasıyla ilgili 2'si tutuklu 11 sanık hakkında devam eden davada, mahkeme, tutuklu bir sanığın tahliyesine, tutuksuz bir sanığın...

Adana'da bir restoranın ortakları arasında hisse satışı konusundaki anlaşmazlıktan çıktığı öne sürülen kavgada iki kişinin öldürülmesi, 3 kişinin de yaralanmasıyla ilgili 2'si tutuklu 11 sanık hakkında devam eden davada, mahkeme, tutuklu bir sanığın tahliyesine, tutuksuz bir sanığın tutuklanmasına karar verdi.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, haklarında 60 yıldan ikişer kez müebbete kadar hapis cezası istemiyle dava açılan sanıkların yargılanmalarına devam edildi.

Duruşmaya tutuklu sanıklar K.D ve Ö.K ile tutuksuz sanıklar E.Ç, A.A, A.E, E.S ve Ç.G ile sanık avukatları katıldı.

Olayın meydana geldiği restoranın sahiplerinden sanık E.Ç, savunmasında restoranın yüzde 50'sinin eski eşinin üzerine olduğunu, yüzde 50'sini de bir arkadaşı adına devraldığını belirtti.

Olay günü yanında bu arkadaşı, şoförü Ç.G ve bir başka kişi olduğu halde restorana gittiğini aktaran E.Ç, kendisine ateş edildiğini belirterek, öldürülmesi için kimseyi azmettirmediğini kaydetti.

Sanık K.D ise yargılanmaya konu olayla ilgili olarak maddi ve manevi olarak yıprandığını söyledi.

K.D, "Olay sonrasında kaçmamın nedeni ise polis tarafından eşim aranarak ve eve gelinerek 'kocanı mafya arıyor, biz kendisini bulamazsak mafya bulup öldürecek' demeleri üzerine kaçmıştım" dedi.

Tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme savcısı, tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamını, tutuksuz sanıklardan E.Ç.'nin de tutuklanmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, K.D.'nin tutukluluğunun devamına, Ö.K'nin ise tahliyesine karar verdi. Heyet ayrıca, delil durumuna göre E.Ç.'nin tutuklanmasını da kararlaştırdı.

Duruşma, ileri bir tarihe ertelendi.

-Olay

Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki restoranın ortakları K.D. ve E.Ç. (39) arasında 11 Eylül 2017'de hisselerin devri konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada, Murat Sultan (39) ile Orhan Koğa (35) olay yerinde hayatını kaybetmiş, 3 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title