Haberler

Adana'da İki Kadının Öldürülmesi

Adana'da tartıştığı yengesi ile olaya şahit olan yengesinin komşusunu bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan kişi hakkında, 2 kez müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Adana'da tartıştığı yengesi ile olaya şahit olan yengesinin komşusunu bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan kişi hakkında, 2 kez müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Sarıhamzalı Mahallesi'nde 8 Temmuz'da yaşanan olayda yengesi Fadime Tavan (34) ile yengesinin komşusu Azize Sabuncu'yu (63) bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen inşaat işçisi Ömer Tavan (28) hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet savcısı, Tavan hakkında "2 kişiyi kasten öldürmek" suçundan 2 kez müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istemiyle iddianame hazırladı. Savcı yargılama sonunda verilecek kararda haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulanmamasını da talep etti.

Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianame yapılan değerlendirme sonucunda kabul edildi.

İddianamede, olay anı ise şöyle anlatıldı:

"İnşaat işlerinde çalışan Ömer Tavan ağabeyi Mehmet Nuri Tavan'ın yanında kalmaya başladı. Mehmet Nuri Tavan, zaman zaman uyuşturucu almak için kendisinden para isteyen kardeşine komşularına rezil olmamak için harçlık verdi. Para verilmediği zaman taşkınlık yapan Ömer Tavan olay günü evde bulunduğu sırada yengesi Fadime'den harçlık istedi. Yengesinin para vermemesi üzerine tartışma çıktı. Evde bulunan komşuları Azize Sabuncu araya girip her ikisini aralamak istedi. Bu sırada Ömer Tavan bıçakla hem yengesi Fadime'yi hem de yengesinin komşusu Azize'ye saldırarak her ikisini de bıçakla yaralayarak ölümlerine neden oldu."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title