Haberler

Adana'da Hüda Par'dan İftar Yemeği

Adana'da Hüda Par'dan iftar yemeğiADANA - Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, rabbim bütün şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin, Mavi Marmara saldırısının yıl dönümü Kudüs ve Filistin toprakları kuşatma altında dünyanın pek çok köşesinde İslam beldeleri benzer acıları...

Adana'da Hüda Par'dan iftar yemeği

ADANA - Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, rabbim bütün şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin, Mavi Marmara saldırısının yıl dönümü Kudüs ve Filistin toprakları kuşatma altında dünyanın pek çok köşesinde İslam beldeleri benzer acıları yaşamakta olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Adana İl Teşkilatı tarafından bir lokanta düzenlenen iftar programı, Kur'an tilaveti ile başladı. İftar programına HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yardımcıları, Adana il ve ilçe teşkilatlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeğinden önce konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Mavi Marmara saldırısının yıl dönümü Kudüs ve Filistin toprakları kuşatma altında dünyanın pek çok köşesinde İslam beldeleri benzer acılar yaşanmakta olduğunu söyledi. Kudüs Siyonistlerin işgali altındayken pek çok belde de Müslümanlar birbirlerine silah doğrultmakta olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu," Kuran ayı Ramazan olan Ramazanda bizi kardeş ilan eden rabbimizin kelamından niçin bu kadar habersiz. Aramızdaki çekişmeleri kullananlar bizleri birbirimizin aleyhine kışkırtıp eskiden kendi askerlerini gönderip işgal ettikleri ülkelerimizi şimdi bizden birilerinin eliyle karıştırıyorlar. Bizim kanımızı bizim çocuklarımıza döktürüyorlar" dedi.

Batının dayattığı gibi silahtan değil de gücümüzü birlikte ve berberliğimizden almış olsaydık diyen Yapıcıoğlu," Biz bu halde mi olacaktı. Silah gücünü ellerine geçirenler bizi gücün silah olduğunu inandırdılar. Dayanak noktasının güç olduğunu hakkın bir şey ifade etmediğini haklı olanın güçlü olduğunu söylediler. Yani güç kimdeyse o haklıdır dediler. Bu gücü elinde tutanlar bütün dünyaya ve bize verdikleri helikopterlere uçaklara yerleştirdikleri çiplerle istedikleri zaman uzaktan, bilgisayar başında uydudan müdahale ile uçakları ve helikopterleri düşürebiliyorlar. Kazadır dediler bilemiyorum belki kazadır ama biz enerjimizi birbirimizle uğraşmakla geçirdikçe onlarda silah yapacak uçak yapacak bize satacak ve o sattıkları silahları da birbirimize karşı kullanmamıza izin verecekler. Rabbim bu halden çıkmayı bizlere nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Zekeriya Yapıcıoğlu Kudüs Politika Güncel Haberler

title