Haberler

Adana'da geri dönüşüm tesisindeki yangın

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde önceki gün çıkan yangında kullanılamaz hale gelen geri dönüşüm tesisinde yaklaşık 1,5 milyon lira zarar oluştuğu bildirildi.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, yanan tesiste inceleme yaptı.

Heyet, iş yeri sahipleri Ali Yavuz ve Cumali Çeçe'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Doğru, yaptığı açıklamada, Adana'ya modern bir geri dönüşüm sitesi kazandırılması için gerekli çalışmaları gerçekleştireceklerini söyledi.

Sözütek ise üç vardiya olarak 45 kişinin çalıştığı ve aylık 90 ton plastik atığın dönüştürüldüğü tesiste çıkan yangında can kaybı yaşanmamasının büyük şans olduğunu dile getirdi.

Geri dönüşüm tesislerinin kent merkezi dışında kurulacak modern bir sitede toplanması gerektiğini belirten Sözütek, tesisteki yangının zararının yaklaşık 1,5 milyon lira olduğunu bildirdi.

Adana Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Kemal Deniz de uygun yer gösterilmesi halinde 50-60 milyon liralık yatırımla "geri dönüşümcüler sitesi" yapmaya talip olduklarını ifade etti.

Olay

Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde 7 Temmuz'da geri dönüşüm tesisinde yangın çıkmıştı. TOMA ve yangın söndürme helikopterinin müdahale ettiği yangında, tesis ile 2 araç kullanılamaz hale gelmiş, 6 iş yeri de zarar görmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title