Haberler

Adana'da Evine Giden Genç Kız, Kapkaççıların Saldırısına Uğradı

Adana'da İşyerinden Çıkarak Evine Gitmekte Olan Genç Kız, Kapkaççıların Saldırısına Uğradı.

Adana'da işyerinden çıkarak evine gitmekte olan genç kız, kapkaççıların saldırısına uğradı.

Olay, Güzelevler Mahallesi'nde bulunan Kuşçu Kahvehanesi önünde saat 18.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dilek Kaya(22) isimli genç kız, akşam saatlerinde Adana Mobilyacılar Sitesi içerisinde çalıştığı işyerinden çıkarak Levent Mahallesi'ndeki evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada Kaya'yı takibe alan iki kapkaççı, genç kıza Güzelevler Mahallesi Kuşçu Kahvehanesi önünde saldırdı. Genç kızı yere düşüren ve çantasını alan kapkaççılar, motosikletle olay yerinden kaçtı. Çevredeki

vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırılan Dilek Kaya, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen Dilek Kaya, "İşyerinden çıkıp evime doğru gidiyordum. Bir anda bana saldırdılar. Arkamdan geldikleri için fark etmedim, sanki araba çarptı. Yere yığıldım. Sonra çevrede bulunan kişiler bana yardım etti ve hastaneye getirdiler. Artık yeter, bunlara birileri dur desin" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(ERN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title