Haberler

Adana'da Çocuk Damat Cinayetinde Baba Gelinini Suçladı

Adana'da çocuk damat cinayetinde baba gelinini suçladıADANA'da dini nikahlı eşi Z.K.'nin sevgilisi İ.D. tarafından evinde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki İsa Arıç'ın babası Musa Arıç, gelinin cinayeti tasarladığını öne sürdü.

Adana'da çocuk damat cinayetinde baba gelinini suçladı

ADANA'da dini nikahlı eşi Z.K.'nin sevgilisi İ.D. tarafından evinde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki İsa Arıç'ın babası Musa Arıç, gelinin cinayeti tasarladığını öne sürdü.

Olay 29 Nisan'da merkez Sarıçam İlçesi, İncirlik Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İsa Arıç, olaydan yaklaşık 2 ay önce akrabası Z.K. ile resmi nikahsız evlendi. İddiaya göre Z.K.'nin sevgilisi İ.D. gece saat 03.00 sıralarında eve geldi. Çift yatak odalarında uyurken İ.D., genç kadını ayağını çimdikleyerek uyandırdı. Elinde büyük bir bıçak bulunan İ.D. ile Z.K. evin salonuna giderek sohbet etmeye başladı. Bu sırada uyanan İsa Arıç, evin salonunda gördüğü İ.D.'ye 'Sen kimsin' diye bağırdı. Çıkan kavgada İ.D., Arıç'ı bıçaklayarak öldürdü. Başlatılan soruşturma kapsamında Z.K., ilk olarak olayı görmediğini söyledi, ancak çapraz sorguda cinayeti sevgilisi İ.D.'nin işlediğini itiraf etti. Z.K. ile sevgilisi İ.D. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Z.K. hakkında kasten öldürmeye iştirak suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken İ.D. hakkındaki soruşturma ise devam ediyor.

'OLAY PLANLIYDI'

İsa Arıç'ın babası Musa Arıç ise olaydan sonra tehdit edildiğini öne sürerek bugün Adana Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Oğlunun gelini ve onun sevgilisi tarafından planlanarak öldürüldüğünü öne süren Arıç, şunları söyledi: "Benim evim ile oğlumun evi karşı karşıya. Gelin bağırınca biz de annesiyle koşup baktık. Gelin bize 'bilmiyorum' diye yanıt verdi. İçeri girdiğimizde çocuğumuz yerde yatıyor ölmüştü. Yine de hastaneye götürdük bir ümit diye ama yaşamadı. Raporlara göre katil üzeri kan olunca oğlumun gömleğini giymiş. Yakalandığında üzerinde oğlumun gömleği vardı. Sigara içilmiş, bıçak yıkanmış, odalarda kan izleri var ancak temizlenmiş. Çocuğum öldürüldükten sonra bekletilmiş. Gelinimin üzerinin değiştirilmiş olması gelinimin bu işe iştirak ettiğini göstermektedir. Bu iki kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Oğlum evlenmek istediğini söylediğinde genç yaşta evlenmek istemesine karşı çıktım. Oğlum ısrar edince kabul ettim. Katil oğlumu daha önce tehdit etmiş. Sosyal medya hesabında katil hep tehditkar paylaşımlar yapmış. Yanımda çalışan, ekmek verdiğim insan oğlumu hunharca katletmişler. Gelinimi, kızım olarak gördüm."

Ayrıca kendisi ve gelinin bağlı bulunduğu aşirete seslenen Musa Arıç, "Ben sadece iki kişiden davacıyım, hem bu dünyada hem öteki dünyada. Herkes çok düşünsün az icraat yapsın. Burada herkes aklı selim davranmak zorunda. Bu olayda kimin parmağı varsa en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa İncirlik Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title