Haberler

Adana'da Bombalı Saldırı! Adana'daki Bombalı Saldırıyla İlgili Ömer Çelik'ten Açıklama

Güncelleme:

Adana'daki bombalı saldırıyla ilgili Bakan Ömer Çelik açıklama yaptı. Adana'daki patlamayla ilgili Bakan Ömer Çelik ne söyledi?

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'daki terör saldırısıyla ilgili, "Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Adana Valiliği önünde otoparkta bir patlama meydana geldiğini, valiyle konuştuğunu ve yaralıların olduğunu öğrendiğini belirtti. Yaralılara acil şifa dileğinde bulunan Çelik, şunları kaydetti: "Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adana'mıza geçmiş olsun. Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz." Alçak terör saldırısında iki vatandaşın hayatını kaybettiği bilgisini veren Çelik, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Çelik, "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı tek yürek ve tek bilek olan Adana'mız, teröre karşı da aynı kararlı duruşu gösterecektir." ifadesini kullandı.

ADANA'DA BOMBALI SALDIRI

Adana'nın Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Döşeme Mahallesi Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı'nda bulunan Adana Valiliği'nin önündeki açık otoparktaki patlama saat 08.05'te meydana geldi. İlk belirlemelere göre teröristler önceden getirdiği bomba yüklü aracı tam mesai saatinin başladığı sırada infilak ettirdi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, "Patlamada 2 vatandaşımız öldü, 16 kişi yaralandı" dedi. Valinin açıklamalarının ardından ölü sayısının 21 olduğu belirtildi. Patlama haberlerine ilişkin geçici yayın yasağı getirildi. Adana güne patlama sesiyle uyandı! Kentin büyük bölümünden duyulan patlamayla birlikte otoparktaki araçlar yanmaya başlarken o sırada araçlarını park eden ve oradan geçenler yaralandı. Valilik binası başta olmak üzere çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı.





Kaynak: Haberler.com / Gündem

Avrupa Birliği Adana Valiliği Ömer Çelik Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title