Haberler

Adana'da 35 Engelli Daha Tekerlekli Sandalyeye Kavuştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın İsteği Üzerine Tüyap Tarafından Temin Edilen 35 Tekerlekli Sandalye, Bedensel Engelli Vatandaşlara Törenle Dağıtıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın isteği üzerine TÜYAP tarafından temin edilen 35 tekerlekli sandalye, bedensel engelli vatandaşlara törenle dağıtıldı.

Fuar açılışından sonra düzenlenen dağıtım törende konuşan Başkan Durak, fuar organizasyonunda Türkiye’de bir numara olan TÜYAP’ın toplumsal aktivitelere de imza attığını söyledi. Fuar organizasyonlarını başarıyla yürüten TÜYAP’a bu yardımseverliği nedeniyle teşekkür ettiğini kaydeden Durak, “Belde ve köylerimizden belirlenen bedensel engelli vatandaşlarımıza 35 tekerlekli sandalye daha teslim etmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

TÜYAP tarafından temin edilen ve bedensel engelli vatandaşlara dağıtılan tekerlekli sandalye sayısı böylelikle 250’ye ulaştı. Tekerlekli sandalyeyi alan vatandaşlar Başkan Durak’a teşekkür ederek, "Allah sizden razı olsun. Çocuklarımız ve bizler için çok önemli olan bu sandalyeler, yaşam sevinçlerini artıracak” dediler.

(MT-Y) 10.04.2008 15:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title