Haberler

Adana'da 200 Kişi Birbirine Girdi (3)

VALİ BARIŞTIRDIAdana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması sonucu 200 kişinin yaptığı taşlı- sopalı kavga sonrası Adana Valisi Mahmut Demirtaş, tarafların durak başkanlarını makamında kabul ederek barıştırdı.

VALİ BARIŞTIRDI

Adana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması sonucu 200 kişinin yaptığı taşlı- sopalı kavga sonrası Adana Valisi Mahmut Demirtaş, tarafların durak başkanlarını makamında kabul ederek barıştırdı.

Vali Mahmut Demirtaş, minibüs ve otobüs sahipleri ile sürücülerinin güzergah kavgası üzerine, olumsuzluğu gidermek ve taraflar arasındaki diyaloğu sağlamak üzere, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) yetkilileri ile dolmuş ve otobüs işletmecilerinin temsilcileri ile toplantı düzenledi. Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Dr. Murat Kütükçü, Zabıta Daire Başkanı Bayram Kadir Tüylü, Halk Otobüsleri ve 59 No'lu Kooperatif Başkanı Niyazi Göğer, Minibüs Odaları Başkan Vekili Navaf Ok ve Yeşilevler Kooperatif Başkanı Çetin Lala'nın katıldığı ve tarafların anlaşarak barıştığı toplantının sonunda açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, toplu taşıma araçları esnafı arasında yaşanan bu tür olayların tekrarlanmasını asla arzu etmediklerine dikkat çekti. Vali Demirtaş, taraflar arasındaki husumeti gidermek amacıyla gerçekleştirilen toplantı sonucunda, dolmuş ve otobüs sürücülerinin barıştığını ve bundan sonra UKOME'nin belirlediği güzergahların dışına asla çıkılmaması kararı aldıklarını söyledi.

Toplu taşıma araçları görevlilerinin, birbirlerinin haklarına saygılı olmaları gerektiğini ve UKOME'nin güzergah kararlarını ihlal edenlere ceza-i müeyyide uygulanacağını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş,  anlaşarak barışmalarından dolayı teşekkür ettiği dolmuş ve otobüs işletmecileri ile sürücülerine bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Demirtaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title