Haberler

Adana'da 2. Bombalı Araç Şoku! Vurularak Ele Geçirildi

Güncelleme:

Adana'da 2. bombalı araç şoku! Adana'da çıkan çatışmada bombalı araç sürücüsü vuruldu.

Adana'da sabah yapılan bombalı saldırıyla ilgili aranan zanlı bomba düzeneği bulunan bir araçta vurularak yakalandı. Adana Valiliği'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Bakan Albayrak, Vali Demirtaş'ın bombalı saldırıdan dakikalarla kurtulduğunu açıkladı. Adana'nın Merkez Seyhan ilçesindeki Döşeme Mahallesi Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı'nda bulunan Adana Valiliği'nin önündeki açık otoparktaki patlama saat 08.05'te meydana geldi. Kadın terörist, getirdiği bomba yüklü aracı tam mesai saatinin başladığı sırada infilak ettirdi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Vali Demirtaş'ın bombalı saldırıdan dakikalarla kurtulduğunu söyledi.

ARACI KADIN TERÖRİST GETİRDİ

Adana Valiliği otoparkında 2 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda kullanılan patlayıcı yüklü otomobilin Mersin plakalı olduğu belirlendi. Bombalı aracı kimliğini gizlemek için başörtüsü takan kadın teröristin valilikte mesainin başladığı sırada getirip, binanın protokol girişindeki açık otoparkta valinin makam aracının park alanına yakın bir yere bıraktığı ve uzaklaşmasının ardından patlamanın olduğu belirtildi.

VALİLİKTE GÖREVLİ BAHÇIVAN ÖLDÜ

Patlamada yaşamını yitirenlerden birinin Seyhan İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü'nde görev yapan Gökhan Aygül olduğu açıklandı. Evli 2 çocuk babası olan Aygül'ün, valilikte bahçıvan olarak 28 Kasım'a kadar geçici görevlendirildiği kaydedildi. Patlamada ölen ikinci kişinin ise Göç İdaresi Müdürlüğü personeli iken OHAL Birimi'nde görevlendirilen ve 2 ay önce nişanlanan Kadir Kırbaşçı olduğu belirlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Berat Albayrak Adana Valiliği Seyhan Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title