Haberler

Adana'da 15 Torbacı Tutuklandı

Adana'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 19 sokak satıcısı yakalanırken, yapılan aramalarda saksı ve yağ tenekelerinde yetiştirilen hintkeneviri ele geçirildi.

Adana'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 19 sokak satıcısı yakalanırken, yapılan aramalarda saksı ve yağ tenekelerinde yetiştirilen hintkeneviri ele geçirildi. Zanlılardan 15'i tutuklandı, 4'ü serbest bırakıldı.

Narkotim ekipleri, merkez Seyhan, Yüreğir ve Çukurova ilçelerine bağlı, Atakent, Daglıoğlu, Seyhan, Namık Kemal, Yeşilyuva, Bahçeşehir ve Sefahattin Eyyubi mahallelerinde torbacılara karşı çalışma başlattı. Söz konusu mahallelerde belirlenen noktalara baskın yapan polis M.Y., C.İ., M.Y., B.A., E.M., F.A., N.Ö., S.K., A.G., A.D., M.K., K.G., M.A.S., H.O., H.G., S.A., A.T., M.A. ile H.K.'yi gözaltına aldı.

Zanlıların üzerlerinde, ev ve kullandıkları araçlar ile işyerlerinde arama yapan ekipler, bir evin damında yağ tenekeleri ve saksılar içerisinde yetiştirilen 46 kök kenevir buldu. Narkotik köpekleri Koko ve Hektor'un da katıldığı aramalarda toplam 647 paket içerisinde 12 kilo 400 gram esrar, 2 paket içerisinde 94 gram eroin, 9 bin 300 ecstasy hap, 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen uyuşturucu satıcılarından 15'i tutuklandı 4'ü ise serbest bırakıldı.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Yüreğir Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title