Haberler

Adana: Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı

Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'na Sayılı Günler Kala, Yabancı Konuklar İçin Rezervasyon Yaptırılan Adana'daki Oteller Dolarken, Konukların Bir Bölümü Mersin'deki Otellere Kaydırıldı.

Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'na sayılı günler kala, yabancı konuklar için rezervasyon yaptırılan Adana'daki oteller dolarken, konukların bir bölümü Mersin'deki otellere kaydırıldı.

Organizasyonu bu yıl TÜYAP tarafından üstlenilen ve 15-19 Kasım 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı nedeniyle Suriye, Gürcistan, Makedonya, Yunanistan, Romanya ve diğer ülkelerden gelen yabancı katılımcıların 2 bini için Adana'daki otellerde rezervasyon yaptırıldı. Bini ise Mersin'deki otellere kaydırıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. (ÇUFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Durak, kısır çekişmelerin milli ekonomiye zarar verdiğini ifade ederek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Mersin'deki ilgili oda başkanlarına fuar konusunda "Çukurova Kalkınma Ajansı" modelinin uygulanması önerisini tekrarladı.

"Fuar tüm bölgeye yeter" diyen Başkan Durak, "Havaalanı konusu gibi şimdi de fuar konusunda anlamsız ve gereksiz yarışa girilmemeli. Birbirine çok yakın iki kentte 2 fuarın düzenlenmesi israftır, milli ekonomimize zarar getirir. Bu yıl yurt dışından gelen katılımcıların önemli bölümünün Mersin'deki otellere kaydırılması, bu kentimizin ekonomisine önemli katkı koyacaktır. Bu birlikteliği önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda ortaklığa dönüştürmeli, milli israfı önlemeliyiz" dedi.

Öte yandan, Mersin ve Tarsus'tan şu ana kadar 38 firmanın stant kiraladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title