Haberler

Adana: Çukobirlikspor'dan Millilere Baklava

Çukobirlikspor Kulübü, Adana'da Fransa ile karşılaşacak olan Bayan Hentbol Milli Takımı'nı ziyaret ederek başarı diledi.

Çukobirlikspor Kulübü, Adana'da Fransa ile karşılaşacak olan Bayan Hentbol Milli Takımı'nı ziyaret ederek başarı diledi.

Çukobirlikspor Genel Sekreteri Seyhan Tufan, kulüp antrenörleri ile birlikte ziyaret ettiği milli takım kampında, milli sporculara antrenman öncesi baklava ikramında bulundu.

3 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de Yüreğir Spor Salonu'nda Fransa ile karşılaşacak olan milli takımın galip gelerek Avrupa Şampiyonası'na katılacağına inandığını kaydeden Tufan, "Bütün Türkiye gibi Çukobirlikspor ve Adana kamuoyu olarak bizler de o gün yanınızda olacak ve sizlere destek vereceğiz. Daha önce olimpiyat ve dünya şampiyonu olan Fransa ile evinde berabere kaldınız. Adana'daki karşılaşmada ise galip gelerek yeni bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz. O gün, sporseverler ile tribünleri doldurup başarınız için tezahüratta bulunacağız" dedi.

Bayan Hentbol Milli Takım Antrenörü Birol Ünsal ise, Çukobirlikspor Kulübü yöneticilerine ziyaretlerinden ve verdikleri moralden dolayı teşekkür ederek, "Amacımız, karşılaşmadan galip ayrılarak Avrupa Şampiyonası'na katılmak. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyor ve çalışıyoruz. 3 Haziran'da tüm sporseverleri Yüreğir Spor Salonu'nda bizlere destek vermeye bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title