Haberler

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi olağan toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, CHP'li üye Halil Tüm gündem dışı söz alarak, engelliler için Adana'daki tüm belediyelerin daha çok şey yapması gerektiğini söyledi.

Aldırmaz da bunun üzerine engelliler için yapılan çalışmaları anlattı.

AK Parti'li üye Ali Acembekiroğlu ise 'Ortak Akıl Ortak Başarı' sloganının gereğinin yapılmadığını, başkan vekilinin kararları tek başına aldığını ileri sürdü. Aldırmaz da, bütün çalışmalarda ortak akılla hareket etmeye özen gösterdiklerini söyledi.

MHP'li üye Ahmet Aslan ise tüm ilçelerde ihtiyaç sahiplerinin yararlanabileceği aş evlerinin kurulmasını istedi.

CHP'li üye Ahmet Cevdet Yağ da Ankara ve İstanbul metrolarının devlet tarafından tamamlanacağını belirterek, Adana hafif raylı sistemin de bu kapsama alınması gerektiğini kaydetti. Aldırmaz ise 2. etap çalışmaların tamamlanması için Ulaştırma Bakanlığına dilekçe verdiklerini söyledi.

Belediye Meclisi Başkan Vekili Mustafa Tuncel de Türkiye'de kendisinden başka 5. kez belediye meclis üyeliği yapmış kimse bulunmadığını öne sürdü.

Toplantı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

(ANI-MUT) - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title