Haberler

Adana: Başsavcı Eroğul'dan Aesob'a Ziyaret

- Adana Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Aesob) Başkanı Kazım Barışık'ı Ziyaret Etti.

- Adana Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık’ı ziyaret etti.

Başsavcı İhsan Eroğul, ziyaretlerle kenti ve kent yapısını daha iyi tanımaya çalıştığını belirtti. AESOB Başkan Vekili Selahattin Çırak’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Eroğul, göreve geldiğinde ziyaret ettiği kuruluşları ve temsilcilerine iade-i ziyarette bulunduğunu söyledi.

AESOB Başkanı Kazım Barışık da, Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul’un ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Birliğe bağlı 93 meslek odası ve 127 bin kayıtlı üye bulunduğunu bildiren Barışık, esnaf ve sanatkarların ülke ekonomisinde ve toplumda önemli yere sahip olduğunu kaydetti.

Başsavcı Eroğul’a, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasını gezdiren Barışık, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

(AB-AB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title