Haberler

Adana: Atosev Tenis Turnuvası Sona Erdi

Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (Atosev) Sosyal Tesisleri'nde Düzenlenen Geleneksel Sonbahar Tenis Turnuvası Sona Erdi.

Adana Ticaret Odası Sosyal Hizmetler ve Eğitim Vakfı (ATOSEV) Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Geleneksel Sonbahar Tenis Turnuvası sona erdi.

Toyota Onatça, Heybeliler Tekstil ve Dilfe Dil Kursu sponsorluğundaki Tenis Turnuvası’nın farklı kategorilerinde birincilikleri; Cem Çevik, Sebahattin Ulutürk, Halil Boz, Zahide Olgun, Begüm Okutan, Hatice Heybeli kazandılar.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara, ATOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, Başkan Yardımcıları Gürsel Tanrıver ve Erdoğan Akçınar ile Yönetim Kurulu üyeleri Naci Heybeli, Bülent Pekçetin, Adnan Karaağaç, ATOSEV Vakıf Müdürü Bülent Türker’in katıldıkları törende kupaları verildi.

Törende konuşan ATOSEV Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, “Eğitime verdiği destek ve bursiyer öğrenci sayısıyla sadece bölgemizin değil, ülkemizin de seçkin bir kuruluşu haline gelen ATOSEV’in, eğitimde olduğu gibi sporda da adını duyurmasını hedefliyoruz. Bu yöndeki projelerimizden birisi olan ve bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel Tenis Turnuvası’na katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

ATOSEV Spor Koordinatörü Mehmet Yakut da, artık gelenekselleşen Tenis Turnuvası’nın dışında önümüzdeki dönemde farklı spor dallarında da etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.

ATOSEV Sonbahar Tenis Turnuvası’nda gruplarında dereceye giren sporcular şöyle sıralanıyor:

Bay: A: Cem Çevik, Kerem Şen, Aydın Evcimen

Bay: B: Sebahattin Ulutürk, Semih Üreten, Mehmet Bilgin

Bay: C: Halil Boz, Sebahattin Hayta, Suat İkel

Bayan: A: Zahide Olgun, Gülen Ciritci, Tülin Demirkıran

Bayan: B: Begüm Okutan, Ceyda Kulaç, Ezgi Uğursan

Bayan: C: Hatice Heybeli, Yelda Günaydın, Melis Baş

En Centilmen Bayan Oyuncu: Eylül Ofluoğlu

En Centilmen Bay Oyuncu: M. Nazif Ural

(AB-AB-AB-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title