Haberler

Adana Alman Büyükelçi Erdmann Adana'da Incirlik Krizini Çözmek Için Çalışmalara Devam Ediyoruz

Alman Büyükelçi Erdmann Adana'da İncirlik krizini çözmek için çalışmalara devam ediyoruzALMANYA'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, İncirlik Üssü'nün bulunduğu Adana'daki açıklamasında, Alman milletvekillerinin İncirlik Üssü'ndeki askerlerin ziyaretine izin verilmemesi nedeniyle yaşanan...

Alman Büyükelçi Erdmann Adana'da İncirlik krizini çözmek için çalışmalara devam ediyoruz

ALMANYA'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, İncirlik Üssü'nün bulunduğu Adana'daki açıklamasında, Alman milletvekillerinin İncirlik Üssü'ndeki askerlerin ziyaretine izin verilmemesi nedeniyle yaşanan krizi çözmek için çalıştıklarını söyledi.

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, eşi Marion Erdmann ve beraberindeki heyetle birlikte çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adana'ya geldi. İlk olarak Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret eden Büyükelçi Erdmann, Adana'ya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş da, ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti. Sonrasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yle makamında buluşan Büyükelçi Erdmann, Adana'nın çok önemli ve güzel bir şehir olduğunu söyledi. Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Sözlü ise, Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliği ve terör örgütü PKK'nın Almanya'daki faaliyetleri nedeniyle çeşitli eleştirilerde bulundu. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükelçi Erdmann, İngiltere'de meydana gelen terör saldırısıyla ilgili "Terörün her türlüsü ve çeşidi Almanya'da olduğu gibi Türkiye'de de şiddetle lanetlenmektedir. Düşüncelerimizle yakınlarını kaybeden ailelerin yanındayız" dedi.

'ZİYARETİN İNCİRLİK KRİZİ İLE AYNI ANDA OLMASI TESADÜF'

Alman milletvekillerinin İncirlik Üssü'nde bulunan askerlerinin ziyaretine ilişkin yaşanan gelişmeleri değerlendirip 'Bugün İncirlik ziyaretiniz olacak mı?' sorusunu yanıtlayan Büyükelçi Martin Erdmann, şunları kaydetti:

"Bu üzücüdür fakat bu sorunun çözülmesi için çalışmalara devam ediyoruz. İncirlik'i daha evvel 2 kez ziyaret ettim. Ziyaret programımda bugün İncirlik'e zaman ayıramıyorum, bugün yoğun bir programım var. İncirlik krizi ile benim Adana ziyaretimin bu şekilde aynı anda gerçekleşmesi bir tesadüftür fakat benim Adana'yı ziyaret etmem çok uzun zamandan beri planlanan bir programa dayanmaktadır. Zira Adana'yı bilhassa ziyaret etmemdeki sebep, uzun yıllar boyunca büyük başarıyla hizmet vermiş olan Almanya Federal Cumhuriyeti Fahri Konsolosu sayın İbrahim Paksoy için bir veda töreni düzenleniyor bu akşam. Bu vedası nedeniyle ziyaret ediyorum kenti."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İncirlik Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title