Haberler

Adana: Adana Valisi Cahit Kıraç, Onarımı Tamamlanan Menderes Spor Salonu'nu İnceledi

Adana Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 2 Milyon 100 Bin YTL Harcanarak Onarımı Tamamlanan Adnan Menderes Spor Salonu'nda İncelemelerde Bulundu.

Adana Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 2 milyon 100 bin YTL harcanarak onarımı tamamlanan Adnan Menderes Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Nihat Geven, İl Genel Meclisi Başkanı Namık Kemal Urhan ve meclis üyeleriyle birlikte akşam saatlerinde Menderes Spor Salonu'nu ziyarete gelen Vali Kıraç, tesisle ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'den bilgi aldı.

1954 yılında yapımına başlanan ve 1959 yılında tamamlanarak hizmete açılan Adnan Menderes Spor Salonu'nun bugüne kadar tek spor salonu olarak Adana'ya ev sahipliği yaptığına ve birkaç kez bakımdan geçirilmesine rağmen ihtiyaca cevap veremediğine işaret eden Vali Kıraç, "Bu salonda yazın sıcaktan, kışın soğuktan maç yapılamıyordu. Kliması yoktu. Salon çok yıpranmıştı. Eksikliği gidermek için İl Genel Meclisi'mizin aldığı kararla çıkarılan ödenekle, bu güzelliği Adana'ya kazandırdık. Yaklaşık 2 milyon 100 bin YTL civarında harcamayla Avrupa standartlarında bir salonu Adanalı'nın hizmetine sunmuş bulunmaktayız" dedi.

Vali Kıraç, 2 bin 500 seyirci kapasiteli salonun sporcu, antrenör, idareci, basın mensubu ve izleyicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modernize edildiğini ve önümüzdeki günlerde yapılacak bir milli müsabaka ile açılışının da gerçekleştirileceğini belirtti. Vali Kıraç, salonun klimalı olması nedeniyle özellikle yaz aylarında geniş katılımlı kapalı salon toplantılarına da hizmet verebileceğini kaydetti.

Vali Kıraç ayrıca, salondaki eksiklerin giderilmesi konusunda da İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye talimat verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title