Haberler

Adana: Adana'da Çete Operasyonu

İstanbul'da Genelevlerden Pay Almak Amacıyla 1998 Yılında 2 Kişinin Öldürülmesi Olayını Azmettirdiği İddia Edilen ve Hakkında Gıyabi Tutuklama Kararı Bulunan Zanlı, 2 Adamıyla Birlikte Yakalandı.

İstanbul'da genelevlerden pay almak amacıyla 1998 yılında 2 kişinin öldürülmesi olayını azmettirdiği iddia edilen ve hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan zanlı, 2 adamıyla birlikte yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul ve Adana'daki genelevlerden pay almak amacıyla 1998 yılında, İstanbul'da 2 kişinin öldürülmesi olayının azmettiricisi ve çete lideri olduğu iddiasıyla aranan M.K., kendisine ait inşaat halindeki evde Musa Erven adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı. Polisin gerçekleştirdiği operasyonda, M.K. ile birlikte 2 adamı da gözaltına alındı.

Hakkında Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilmiş gıyabi tutuklama kararı bulunduğu belirtilen M.K., yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. M.K.'nın 2 adamının sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title