Haberler

Adalet Yürüyüşü" Sırasında Gergin Anlar Yaşandı

"Adalet Yürüyüşü" sırasında gergin anlar yaşandıDÜZCE - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşü 14'üncü gününde Düzce'nin Gümüşova ilçesinde tamamlandı.

"Adalet Yürüyüşü" sırasında gergin anlar yaşandı

DÜZCE - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşü 14'üncü gününde Düzce'nin Gümüşova ilçesinde tamamlandı. Yürüyüşün son etabında vatandaşlarla yürüyüşçüler arasında gergin anlar yaşandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı adalet yürüyüşünün 14'üncü günü tamamlandı. Sabah saatlerinde Düzce'nin Kervan Kavşağı'ndan başlayan yürüyüş yaklaşık 11 saatin ardından yine Düzce'nin Gümüşova ilçesinde tamamlandı. Yürüyüş boyunca çeşitli siyasi parti genel başkanları ve sivil toplum örgütü üyelerinin katıldığı yürüyüşte zaman zaman gergin anlar yaşandı. Yürüyüşün son etabında bazı vatandaşlar adalet yürüyüşüne katılanlara rabia ve bozkurt işareti yaparak tepkilerini gösterdiler. Bir grup vatandaş ise yürüyüşçüler önlerinden geçerken istiklal marşı okuyarak, "şehitler için niye yürümediniz" şeklinde sitem ettiler.

Küfür edilince sinirler gerildi

Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşü güzergahında toplanan bir grup ile yürüyüşçüler arasında yaşanan tartışmada, yürüyüşçülerden birisinin küfür etmesi üzerine ortalık bir anda gerildi. Kendisine küfür edilen vatandaş yürüyüş grubunu içine girmek istediği sırada polis ekipleri vatandaşı zorlukla sakinleştirdi.

Kılıçdaroğlu, Atatürk'ün isim babalığını yaptığı ve burada durarak ayran içtiği Selamlar Köyü'nde vatandaşlar tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu'na ayran ikram edildi.

Yürüyüş ekibinin yarın Sakarya il sınırına girmesini bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Gümüşova Düzce Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title