Haberler

Adalet Bakanı Gül: "Türkiye'deki Huzur ve İstikrarın Teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Hangi partiye oy vermiş olursak olalım, kararsız vatandaşlarımıza sesleniyorum, sandığa gidin ve vereceğiniz oyla kimi sevindirip kimi üzeceksiniz onu düşünün." dedi.

Gül, merkez Şahinbey ilçesindeki Hoşgör Mahallesi'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında, önemli bir seçime sayılı günler kaldığını söyledi.

O yüzden herkesin 31 Mat'ta sandığa gidip oyunu kullanmasını isteyen Gül, şöyle konuştu:

"Kimler Cumhur İttifakı'na karşı hepiniz görüyorsunuz. Avrupa'dan, İsrail'den gelen sesleri duyuyorsunuz. Yeni Zelanda'da camiye saldırıp 50 kardeşimizi şehit eden o teröristin yazdıklarına da bakıyorsunuz. Hepsinin düşman olarak gördüğü Türkiye var, Recep Tayyip Erdoğan var ama bu ezanları susturamayacaksınız, Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu millet asla ve asla Türkiye'ye karşı kurulan tuzaklara boyun eğmeyecek. Türkiye her zaman başını böyle dik tuttuğunda hep çelme taktılar, prangalar vurdular ama biz tüm prangaları çöze çöze, sorunları çöze çöze gidiyoruz. İnşallah 31 Mart'ta da milletin dediği olacak. Türkiye düşmanlarının değil, Hans'ın değil, Ahmet'in, Mehmet'in, Ayşe'nin, Fatma'nın dediği olacak. Türkiye'nin kararını karanlık odalarda, arka kapılarda, sırtını karanlık odaklara dayayanlar değil, Şahinbey'in torunları, yani bu halkımız belirleyecek."

Gaziantep'i ve ülkeyi büyütmeyi kendilerine dert edindiklerini ifade eden Gül, birileri bir yere gelsin diye değil ülke olarak daha iyi yerlere gelmek için siyaset yaptıklarını vurguladı.

Ülkedeki ekmeği büyütmek, huzuru artırmak istediklerini aktaran Gül, "Eğer huzur ve istikrar olmazsa şu caddedeki AK Partili, CHP'li MHP'li, Saadetli esnaf huzursuz olur ama istikrar olduğu sürece kardeşlik olur. Türkiye'deki huzur ve istikrarın teminatı da AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır." diye konuştu.

Bakan Gül, vatandaşlardan 31 Mart'ta istikrar ve huzurun devamı için Cumhur İttifakı'na destek vermelerini isteyerek, şunları kaydetti:

"31 Mart'ta cebimizdeki paraya, evimizdeki huzura, ülkemizdeki istikrara kastedenlere fırsat vermeyelim. Bunun için de Cumhur İttifakı'na destek olalım. Sadece belediye başkanı değişsin diye değil, huzur bozulsun diyenlere izin vermeyelim. Oy kullanırken çıkacak sonuca kim sevinecek, kim üzülecek diye düşünelim ve 31 Mart sabahı ona göre oy kullanalım. Hangi partiye oy vermiş olursak olalım, kararsız vatandaşlarımıza sesleniyorum, sandığa gidin ve vereceğiniz oyla kimi sevindirip kimi üzeceksiniz onu düşünün. Cumhur İttifakı'na verilen her oy çocuklarımıza verilecek oydur, Türkiye'nin daha güçlü geleceğine verilecek oydur. Cumhur İttifakı'nın aldığı her oy, Kandil'i üzecek, Pensilvanya'yı üzecek. 31 Mart'ta öyle bir oy verelim ki sesi Kandil'den duyulsun, Kandil üzüntüye boğulsun. Ses, FETÖ'den, Pensilvanya'dan duyulsun, Pensilvanya rahatsız olsun, üzülsün. İnşallah milletimiz geleceğimiz için Cumhur İttifakı'na oy verecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title