Haberler

5 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Eden Sapığı Serbest Bırakan Savcı Hakkında İnceleme İzni Verildi

Güncelleme:

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HSK Başkanı sıfatıyla Trabzon'da bir çocuğu taciz eden şüpheliyi serbest bırakan savcı hakkında inceleme izni verdi.

Trabzon'da, 5 yaşındaki kız çocuğuna taciz eden sapık, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Sapık, sosyal medyada gelen tepkiler üzerine tekrar gözaltına alınmıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HSK Başkanı sıfatıyla Trabzon'da bir çocuğu taciz eden şüpheliyi serbest bırakan savcı hakkında inceleme izni verdi.

SORUŞTURMA İZNİNİ ONAYLADI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanı olarak, Trabzon'da küçük bir çocuğa istismarda bulunan şüpheli şahsı, "Önce serbest bıraktığı, sonra sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine gözaltına aldığı" iddialarına muhatap olan savcı ile ilgili müfettiş incelemesine izin verdi. HSK 1. Dairesinin teklifi üzerine, iddiaları değerlendiren Kurul, savcı hakkında soruşturma izni isteyen yazıyı HSK Başkanı Abdulhamit Gül'e sundu. Bakan Gül, inceleme başlatılması için onay verdi.

BİRÇOK KEZ TACİZ ETTİ

Olay, Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşandı. Cadde üzerinde tek başına oyun oynayan 5 yaşlarındaki kız çocuğunu fark eden Mesut T., tacizde bulundu. Çevreyi gözetleyen ve kimsenin olmadığı sırada iğrenç tacizlerini sürdüren şüpheli, yaslandığı kapının açılması ile gelen kişiyi fark edince çevreden uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken gözaltına alınan Mesut T., savcılık tarafından serbest bırakıldı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Trabzon'un küçük yaştaki kız çocuğuna tacizde bulunan ve gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Mesut T. ile ilgili sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkiler üzerine savcılık yeniden yakalama kararı çıkardı.

TEKRAR GÖZALTINA ALINDI

Polis, ekipleri şüpheliyi Ortahisar ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'sine getirilen şüpheli, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek. Mesut T.'nin belediyede temizlik görevlisi olduğu ve olaydan sonra iş akdinin fesih edildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakim ve Savcılar Kurulu Abdülhamit Gül Trabzon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (76)

Nerede ceza:

Böyle savcı da adalet de istemiyoruz yeter artık.

46
0
yanıtYanıtla
ustarengo:

simdi bu duruma gore milletin tekisine göre ceza verecekler anlamina geliyor yani millet kalirsa sucluya hic bi ceza yok ama millet teki gösterirse sucsuza dahi ceza verecekler

33
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Öyle birşey yok. "tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan" Yargılama süresince kişi serbest olacak sadece . Cezayı savcı vermez yargılama sonucu hakim verir. Olayda sıkıntı savcının kanuna göre değilde sosyal medyadan tepkilere göre hareket etmesi.

yanıt3
yanıt0
Ilgın:

NASIL BİR SAVCIDIR BU ARKADAŞ HERKESİN GÖRDÜĞÜNÜ KENDİ GÖREMEMİŞ Mİ HANGİ MEKTEPTE BUNU ÖĞRETMİŞLER BUNA

32
0
yanıtYanıtla
MetinNedirNiyetin:

Bence İstanbul daki adliyelerin Hakimlerden başlayıp savcısına katibine varana kadar İcra dairelerine varana kadar İcra memurlarına kadar denetlenmesi gerekli

24
0
yanıtYanıtla
MetinNedirNiyetin:

Bizim ülkemizde savcılar kendini üstün görüyor gibi Yazık

24
0
yanıtYanıtla
adem:

YAKINDA ADAM ÖLDÜREN bile (!) tutuksuz yargılanacak galiba

22
0
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

ACABA KENDİ KIZINA TACİZDE BULUNSAYDI TEPKİSİ YİNE AYNIMI OLURDU.

22
0
yanıtYanıtla
DAC:

BÖYLE SAVCIMI OLUR, SAVCININ ÇOCUĞU YOK ANLAŞILAN

yanıt0
yanıt0
çobanoğlu:

yazıklar olsun caanım memleketimiz ne hale geldi.

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title