Haberler

Adalet Bakanı Ergin : Cumhurbaşkanlığı Seçimini Düzenleyen Tasarı 10 -15 Gün Sonra Meclis'e Gelecek

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Cumhurbaşkanlığı Seçim Süresi ile İlgili Düzenlemenin Çalışmalarının Son Rötuşlarının Yapıldığını, Yaklaşık 10 -15 Gün İçerisinde Meclis'e Havale Edileceğini Bildirdi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Cumhurbaşkanlığı seçim süresi ile ilgili düzenlemenin çalışmalarının son rötuşlarının yapıldığını, yaklaşık 10-15 gün içerisinde Meclis'e havale edileceğini bildirdi.

Ergin, yeni yasama yılının açılış resepsiyonunda bir grup gazeteciyle sohbet etti. DTP'lilerin ifade krizinin çözümüne yönelik yapılan somut bir çalışmanın olmadığını belirterek, uygun zeminde gerekenin yapılabileceğini söyledi. Bunun için bakanlık, Hükümet ve partide henüz bir çalışmanın da başlatılmadığını kaydeden bakan Ergin, ihtiyacın oluşması halinde de muhalefetin bu yönde öneri getirmeleri halinde de bir çalışmanın başlatılabileceğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanlığı seçim süresini düzenleyen çalışmanın ise tamamlanmak üzere olduğunu ve taslak üzerinde son rötuşların yapıldığını ifade eden Adalet Bakanı Ergin, 10-15 gün içerisinde tasarının Meclis'e havale edileceğini bildirdi. (ANKA)

(BK/EÖ)

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title