Haberler

Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı hangi adada çekiliyor?

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un oynadığı Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor diye aratılmakta. Dizinin ilk bölümünden itibaren merak edilmeye başlanan Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı çekimler hangi adada çekiliyor? Ada Masalı konusu nedir? Ada Masalı oyuncuları kimler? Kırlangıç Adası nerede yer almaktadır?

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un oynadığı Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor diye aratılmakta. Dizinin ilk bölümünden itibaren merak edilmeye başlanan Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı çekimler hangi adada çekiliyor? Ada Masalı konusu nedir? Ada Masalı oyuncuları kimler? Kırlangıç Adası nerede yer almaktadır? İşte detaylar haberimizde…

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kırlangıç Adası, Yunanistan'a bağlı Teselya bölgesinde bulunan bir ada.
Ada, İskados, Skopelos adalarını da bulunduğu Şeytan Adaları'nın bir parçası.
Kırlangıç Adası Yunanistan'ın Teselya bölgesinde bulunan bir ada, şehir ve belediyedir. Ada, Ege Denizi'nde yer almakta olup Şeytan Adaları'nın bir parçasıdır. Kırlangıç belediyesi, Kırlangıç Adası'nın yanı sıra Adelfoi, İblislik, Keçi, Güvercin, Biber, Psathoura ve İskandil adalarını da barındırmaktadır.
Ancak dizi Kırlangıç Adası'nda değil İzmir'in Sığacık ilçesinde çekiliyor.

Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı çekimler hangi adada çekiliyor?

ADA MASALI OYUNCULARI

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor.

Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı çekimler hangi adada çekiliyor?

ADA MASALI KONUSU

Adaya iş sebebiyle gelen Haziran ile adalı Poyraz'ın hayatlarından kesitler sunulurken, aynı zamanda ikili arasında filizlenecek aşkın başlangıcı olan anlar da gözler önüne seriliyor. Bambaşka hayatlara ve zıt karakterlere sahip Haziran ve Poyraz'ın adada kesişen kaderlerini keyifli bir dille anlatacak.

Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede? Ada Masalı çekimler hangi adada çekiliyor?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ayça Ayşin Turan Yunanistan Alp Navruz Ada Masalı Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title