Haberler

Ada Avm Okart"I, Seda Sayan Anlattı

Güncelleme:

Seda Sayan: "En Sevdiğim Alışveriş Merkezi ADA AVM. Çünkü Beni Tek Buraya Ada Çağırıyor

ADA AVM'de ikinci kez hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Seda Sayan; "ADA AVM O Kart"ı anlatarak, kampanya fırsatları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Ünlü sanatçı, Seda Sayan yazılı dev "O Kart"ını' Ada AVM Müdürü Akgün Yıldız'dan teslim aldı.

Hayranlarından Yoğun İlgi

Sakaryalı'ların buluşma mekânı olan, ziyaretçi memnuniyetini hep ön planda tutan ve onlar için hep en iyisini sunmayı hedefleyen ADA Alışveriş Merkezi; sadakat kartı olan "O Kart"ı, 17 Ocak 2011 tarihinde ziyaretçileri ile buluşturdu. Yine aynı kampanya kapsamında sevilen ünlü sanatçı Seda Sayan'ı da bir kez daha Sakarya'ya konuk eden ADA AVM; hayranlarını onunla buluşturdu. ADA AVM'yi dolduran binlerce hayranının karşısına alkışlar arasında çıkan ünü Fantezi Müziği Sanatçısı Seda Sayan; onlar için mini bir konser vererek, en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Seda Sayan'a Dev "O Kart"

ADA AVM O Kart" hakkında ADA AVM Müdürü Akgün Yıldız'a sorular yönelten ünlü sanatçı Seda Sayan; ziyaretçi ve hayranlarına sorduğu "Okart" ile ilgili soruları doğru yanıtlayan ve "Okart" üyesi olan ziyaretçiler; sürpriz hediyelerin de sahibi oldu. Kendi adına özel olarak hazırlanan dev "O Kart"ını' Ada AVM Müdürü Akgün Yıldız'dan teslim alan Seda Sayan; elinde "O Kart" bulunan Ada ziyaretçilerini de yanına çağırarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Özellikle bayan ve çocuk hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte; Seda Sayan'a ulaşmak isteyen hayranları adeta izdiham yaşadı.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title