Haberler

Acy 20 Bin Saat Satacak

Dünyanın En Bilinen Saat Markalarından Jacques Lemans'ın Türkiye'ye Temsilcisi Olan Acy Saat, Fiyatı 1900 Euroya Kadar Ulaşan Bu Saatlerden Türkiye'de 20 Bin Adet Satmayı Hedefliyor.

Dünyanın en bilinen saat markalarından Jacques Lemans'ın Türkiye'ye temsilcisi olan ACY Saat, fiyatı 1900 euroya kadar ulaşan bu saatlerden Türkiye'de 20 bin adet satmayı hedefliyor.

ACY Saat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yaman, 2006 yılından bu yana Jacques Lemans'ın Türkiye mümessili olduklarını, ayrıca U-Boat ve BRM markalarının da distribütörü olduklarını hatırlattı.

Son olarak Jacques Lemans'ın Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone'nin kızı Tamara Ecclestone'a özel olarak dizayn ettirdiği seriyi Türkiye'ye getirdiklerini anlatan Yaman, Swarovski taşlarla bezeli yeni F1 modeli bu saatlerin büyük beğeniyle karşılandığını ifade etti. Yaman, sınırlı sayıda ithal ettikleri ve 280-335 euro arası fiyatlardan satılan özel serinin kısa sürede tükendiğini kaydetti.

2008 yılında toplam 20 binlik bir satış hedefine ulaşmak istediklerini anlatan Yaman, fiyatları 1380 - 32 bin euro arasında değişen U-Boat markalı saatlerdeki satış hedefinin 1000, fiyatları 1900-67 bin 850 euro arasında olan BRM saatlerinde ise hedefin 100 adet olduğunu söyledi.

Yaman, içinde mekanik muzik çalar olan Boegli cep saatlerinden ise 250 adet satmayı amaçladıklarını ifade etti.  

FENERBAHÇE'YE ÖZEL SAAT

ACY Saat, daha önce Fenerbahçe'nin 100. yılına özel 100 adet 18 ayar altın kol saati üretmiş ve 12 bin eurodan Fenerium'larda satışa sunulan bu saatler kısa sürede tükenmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title