Haberler

Acun, Twitter'dan Duyurdu: Survivor'ın Bu Akşamki Bölümünde Olay Çıkacak

Güncelleme:

Survivor'ın yeni bölümünde, Nagihan Gönüllüler takımına geçerek herkesi büyük bir şoka uğratırken Acun Twitter'dan duyurdu: Bu akşamki bölümde olay çıkacak.

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor'da bu akşam yer yerinden oynayacak. Programın sunucusu Acun Ilıcalı bile Twitter'dan gönderi paylaştı.

"İZLEYİCİLERİ UYARDI"

Acun Ilıcalı Twitter hesabından, "Bu akşam olaylı bir Survivor var, bence kaçırmayın." diyerek izleyicileri uyardı.

İşte Acun'un o paylaşım:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

GURBETCİ KIZ:

EVET YAA MİLLET OLAYLARIN HASTASI BUNU DUYURDUĞUN İÇİN ÇOK SEVİNDİK ACUN . . . OLAYLAR VARSA SEYREDERİZ YOKSADA SEYRETMEYİZ BUNUMU ALGILADIN YOKSA . . . . BİRAZ GERCEKCİ OLSAYDI EMİN OL REYTİNLERİN BİRİNCİSİ OLURDUN . . SOYVARVIRIN HİÇ BİR GERCEK YANI YOK KURGU SADECE ONDAN DOLAYI İLGİMİ CEKMİYOR OLAYLAR OLSADA

6
0
yanıtYanıtla
drburak:

Acun efendi ALL STAR takımı sayende ne hale geldi. Büyük bir zevkle izlediğim SURVİVOR'' u artık bundan sonra takip etmeyeceğim. Çünkü ortalığı karıştırdın, yarışmanın içine ettin. Allah senden razı olsun.

5
0
yanıtYanıtla
Can_B:

Ben Vartolu Sadettini izleyecem Acun

5
0
yanıtYanıtla
selma:

reytinglerdeki düşüş arttıkça twitterdan yazıyor

4
0
yanıtYanıtla
Senaryonunda citligi cikti:

Acun bey derlerdi bu survivor kurgulama diye inanmazdim. Gonulluler takimi gitti gidiyor baktiniz disardan gelenlerde koffff sevgili insan beyin sectigi cast de cast bu yil . Tinnnnnnn . Napalim napalim unkulerden nagehani alalim olay cok olur reytingler tavan yapar!!! Adem olmasa kimse izlemez.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

acunda ayağa düştü seyirci istiyor izlemeyin lan çıplaklar kampını

3
0
yanıtYanıtla
yıldırım:

Anlaşılan reytingler düşmüş belki de olayları sen cikartiyorsundur kim bilir vallaha acun ben izlemiyorum izlememde dikkatimi çekmiyor artık

3
0
yanıtYanıtla
Beşiktaşk:

Olaylardan ,kavgalardan,dedikodudan,gerginlikten beslenerek para kazanmak..yazık..

3
0
yanıtYanıtla
Marko Paşa:

Böyle yarı vahşi Afrika kabileleri görünümündeki insanları seyretmek, seyredenlere ne kazandırıyor acaba?!. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
Burhan önler:

Biz millet olarak bunlardan besleniyoruz ne yazikki, acunda eninde sonunda bu yolu sececekti.yoksa nihat Doganin , hakanin,sahranin isi ne orada

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title