Haberler

Acun Ilıcalı Yeni Sezona Bomba Bir İsimle Giriş Yapıyor! O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk Sürprizi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı yeni sezona iddialı bir isimle giriş yapıyor. Ekranların en sevilen ismi Beyazıt Öztürk, "O Ses Türkiye" ekibine jüri üyesi olarak katıldı.

İki gün önce TV8'in yeni yayın dönemiyle ilgili,"Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim" diyen Acun Ilıcalı'nın sürprizi belli oldu. "Beyaz Show" programıyla tanınan Beyazıt Öztürk "O Ses Türkiye" ekibine katıldı.

"ONUN STÜDYODA OLMASI BENİ HEYECANLANDIRIYOR"

Hürriyet'in haberiner göre Acun Ilıcalı, bomba transferle ilgili şunları söyledi: "Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye'ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor."

Acun Ilıcalı Yeni Sezona Bomba Bir İsimle Giriş Yapıyor! O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk Sürprizi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk Acun Ilıcalı Türkiye TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (67)

benden söylemesi:

Beyazıt bu senin için bitişin başlangıcı olur. para için yapılmaz. acunun bir oyuncağı olursun. akıllı ol. proğrama katılacağına git evinde otur. kitap oku

16
14
yanıtYanıtla
Gökhan demirci:

Bence beyaz kendi başına bir marka bunu kabul etmesi demek bittiğinin göstergesi dir.acunun kanatları altına girmek beyaz markasını tamm ve kesin bir şekilde bitirecek tır

13
6
yanıtYanıtla
Aysub sever:

beyazit ve Acun zaten büyük ! marka, ve bizim Gururumuz onlar.

yanıt1
yanıt0
.......:

beyaz şarki yapti ve benim neslim bu r katili herifin şarkilarini dinlemek geçti ömrü ve söylediği şarkida sürekli r geçiyor kendi kusuruyla dalga geçip komik olduğunu düşünüyordu ama biz hiç gülmedik

2
16
yanıtYanıtla
ONO-Çengo:

merhaba, ya Acun ve Beyazıt zaten büyük bir marka. oysa sevgili Acun''''un favorit''''ve heyacanlı ! programları, zaten sınırları aştı. ! VARMISIN yokmusun, O'' SES Türkiye SORVIVOR gibi kiymetli programlar.

4
11
yanıtYanıtla
saçma:

saçma sapan proğramlar kendinizi kandırmayın

yanıt5
yanıt7
SALİH GÜZEL:

KOMEDYENMİ SES SANATÇISIMI SEÇİLECEK

15
0
yanıtYanıtla
semih:

bir millete beddua etmek istiyorsan .sizin oralarda acun gibiler çoğalsın deseniz başka şeye gerek yok.katılırsınız veya katılmazsınız bilmem ama insanlarda ahlak bırakmadılar vs. vs.

9
5
yanıtYanıtla
Gökham türk:

Beyazıt ne anlar sesten, saçmalık. O ses türkiye ismi üzerinde ses sanatçısı olmalı

6
8
yanıtYanıtla
büşra:

IZLEMEDIĞIM IÇIN BENIM IÇIN FARKETMEZ

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title