Haberler

Acun Ilıcalı, Sakatlanan Hikmet'in Yarışmaya Devam Edemeyeceğini Duyurdu

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, "Hepimiz için çok üzücü bir olay" diyerek geçtiğimiz günlerde sakatlanan Hikmet'in Survivor'a devam edemeyeceğini duyurdu.

Survivor'un sevilen yarışmacısı Hikmet, geçtiğimiz gün bir oyun esnasında sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Günlerdir akıbeti merak edilen Hikmet hakkında karar verildi. Acun Ilıcalı, ada konseyinde Hikmet'in durumun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

"DURUMU ÇOK CİDDİ"

Survivor'da ada konseyinde hızlı oylamaya geçildiğini açıklayan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Doktorlarımız Hikmet'in son durumunu inceledi. Şimdi size gelen sonucu açıklıyorum. Hepimiz için çok üzücü bir olay oldu ve maalesef Hikmet'in durumu çok ciddi. Metin abi başta olmak üzere verilen karara göre Hikmet Survivor'a devam edemeyecek.

Acun Ilıcalı, Sakatlanan Hikmet'in Yarışmaya Devam Edemeyeceğini Duyurdu

"ADAYA GELEREK TAKIMIYLA VEDALAŞACAK"

Son ana kadar son bir şans olabilir mi diye baktık, bekledik ama Hikmet için Survivor üzücü şekilde bitti. Son kez adaya gelecek ve beyaz takım ile vedalaşacak"

Acun Ilıcalı, Sakatlanan Hikmet'in Yarışmaya Devam Edemeyeceğini Duyurdu

Acun Ilıcalı, Sakatlanan Hikmet'in Yarışmaya Devam Edemeyeceğini Duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (31)

YÖRÜKOĞLU:

TOROSLARDAN HERZAMAN BÖYLE YİĞİT VE CENGAVER VATAN EVLATLARI VARDIR. BAZILARININ HOŞUNA GİTMEYEN ŞAHADET PARMAĞINI YUKARI KALDIRIP NASIL BİR AİLEDEN GELDİĞİNİ GÖSTERMESİDİR. . . YÖRÜK . . . .

14
10
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

O KADAR ÇOK NEFRET ETTİRDİ Kİ KENDİNDEN İNSANLAR GİTTİĞİNE SEVİNDİ.

15
7
yanıtYanıtla
MAGİRUS:

BUNU İZLEYEN VAR MI HALA YA:D

17
5
yanıtYanıtla
merttt:

izlemiyorsun niye okuyorsun gardaşşş

yanıt14
yanıt9
JÜL SEZAR:

öyle ustten ustten konusursan yarısmada boyle alltan alttan gıdersın hıkmet efendı.

8
12
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

NE DİYON LAN OSSURUK.

yanıt5
yanıt9
nazo:

ey acun, bu malın mülkün ahirette sana fayda getirmeyecek. soracaklar sana, bu malı zenginligi nereden kazandın. nereye harcadın.

16
3
yanıtYanıtla
KADİR KARAÇELİK:

YARIŞMA BİTTİ DİYE ÜZÜLECEĞİNE AYAĞIN İÇİN ÜZÜLSEN BÜTÜN HAYATIN YARIŞMAYAMI ENDESKLİ HAYATTA BAŞKA BİR AMACIN YOK MU AYAĞIN SAKAT KALIRSA NOLACAK HİÇ BİR CEZA TESADÜF DEGİLDİR

13
4
yanıtYanıtla
boşadam:

Senin aylarca emek verdiğin birşeyin sonu hüsranla bitmesi üzmez mi? Ödülün kaç para oldugundan haberin yok galiba. Öyllesine adada kalmıyorlar. Sana 10 bin TL verseler maymunluk yaparsın ama ordakiler zorluklarla alıyor hakkını

yanıt5
yanıt1
KARA:

Millet iş ekmek aş peşinde acun da milleti oyalama peşinde halkı böyle programlarla robotlaştırıyorlar. . . .

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title