Haberler

Acun Ilıcalı, NTV Spor'un Çekirdek Kadrosunu Kendi Bünyesine Katıyor

TV8,5'u bir adım daha ileriye taşımak için kolları sıvayan Acun Ilıcalı'nın yılbaşında kapanacağı konuşulan NTV Spor'un çekirdek kadrosunu kendi bünyesine katacağı konuşuluyor.

TV8 kanalını kurduktan sonra projeleriyle ve yarışma programlarıyla ekranlarda fırtına gibi esen Acun Ilıcalı'nın bomba bir karar aldığını söyleniyor. Bu iddiayı ortaya atan ise Posta gazetesi yazarı Mesut Yar.

NTV SPOR'UN KADROSU İÇİN KOLLARI SIVADI

Mesut Yar, bugünkü köşesinde Acun Ilıcalı'nın ikinci kanalı TV8,5'u bir adım daha ileriye götürmek için yılbaşında kapanacağı konuşulan NTV Spor'un çekirdek kadrosunu kendi bünyesine katacağını yazdı.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

Acun Ilıcalı'nın ikinci kanalı TV8,5 için ilginç bir karar aldığını duydum. Yılbaşında NTV Spor kanalının kapanmasıyla birlikte hatırı sayılır bir kadroyu kanala alıp, içeriği tamamen spora odaklayacağı konuşuluyor.

Açıkçası Acun böyle bir operasyonu tam da "Survivor" öncesi tamamlayarak memleket için alternatif bir açık spor kanalı ortaya çıkarabilir.

Maç yayın hakları konusunda hâlâ netleşmemiş durumlar varken, Acun bir kontra atakla tematik kanallar arasındaki yerini zirveye doğru taşır vallahi...

Şimdilik duyum safhasında olan bir şeyi boş yere gazlamayalım ama TV8,5 kendini boks maçlarıyla bile izletiyorsa işin içine futbol başta olmak üzere diğer branşlar girerse bu iş tutar!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Mesut Yar Medya Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

CART CURT:

Herkez atıp tutuyor, eve gidincede tv8 de ki yarışmaları izliyor, amma kolpocu toplumuz biz ya. .

22
2
yanıtYanıtla
WILLY FAMOUS:

Yabancı konseptleri ülkede subliminal mesajlarla uygulayarak kumbarayı doldurup. Destekleriyle de kanal açılabilir. Herşey tek dünya devleti olan elitlerin deteğini almakta yatıyor. . .

17
4
yanıtYanıtla
ufuk:

tespit şahane dostum. gelde bunu arkadaşlara anlat işte.

yanıt11
yanıt3
bayan obama:

Acun abi tam gaz devam kim tutar seni be gazı kökle patronnn. . .

6
14
yanıtYanıtla
Cihan sağlam:

Bak kardeş acunun yaptıği aynı programlari (var misin yok musun .fear factor )baskalarida yaptı fakat tutmadi.tv8 oyle üst düzey bir kanal miydi ki adam alamasin.yillardir yaptiği programlarda zirve yapmiş.biri başarili oşdugunda en sevdiğimiz şey onu bitirmek.o yüzden insanlari eleştirin ama insanlarin başarilarini farkli noktalara çekmeyin

11
8
yanıtYanıtla
Celal:

Her manken her kıyafeti taşıyamaz yakışmaz fakat acun beye her yaptığı programı başarılı neden her şeyi doğal yapıyor yapmacık davranmıyor örnek alınacak biri

yanıt6
yanıt14
Doğan:

Küçük bir muhabirken bukadar servetin kaynağı ne acun kim var arkanda kim destekliyor ahlak seviyesi düşük yayınarla insanları hipnoz ediyosun kim var arkanda

15
3
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Acun un misyonu belli. halkı oyalamak yukardakiler malı götürürken oda bizleri saçma programlarıyla uyutacak. Muhabirlikten bu noktaya gelmek sizce normalmidir. arkasında dayı olmadan bu prodüksiyonları yurtdışından alıp Türkiyede yapmak mümkün değildir.

11
2
yanıtYanıtla
Kasap:

Sen televizyon izlerken ülken elden gidiyorsa oda senin eksikliğin birakin adam bu işi en iyi yapanlardan biri sırf CUMHURBAŞKANIMİZİ seviyor diye sallamayin yalan yanlış

yanıt1
yanıt3
ordulu:

boks maclarını sabahakadar uykusuz seyrediyoruz neden seviyoruz her hafta adam ünvan maclarını tv den yayınlıyor insanlar milyonları verip macı izliyor biz evden izliyoruz bedava o olmasa bu boks maclarını kimse yayınlamaz ben sporun hepsini severim gerisi tefurrat.

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title