Haberler

Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekibindeki Kameramanı Dominik'te Öldürüldü

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü.

Acun Ilıcalı'nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü. Acun Ilıcalı kahreden haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

GASP ÇETESİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da kameraman olarak görev alan 24 yaşındaki Alper Baycın, Dominik'te gasp çetesi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Acun Ilıcalı, acı haberi sosyal medya hesabından böyle duyurdu:

"Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın'ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim"

Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekibindeki Kameramanı Dominik'te Öldürüldü

Acun Ilıcalı'nın Survivor Ekibindeki Kameramanı Dominik'te Öldürüldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500

Yorumlar (94)

Garip yolcu:

En başta ahlak dışı şu programın yayından kaldırılması lazım... Allah bu acuna akıl versin ahireti düşünme ve mûcebince amel etmeyi nasip etsin...Acun burdan söylüyorum Ahiret var cennet var cehennem var... Hicmi Allahtan korkmuyorsun... Sorsam Müslümanım dersin fakat islamin istediği şeylerin zittini yapıyorsun Allah ıslah etsin Allah ıslah etsin

26
29
yanıtYanıtla
navajho:

hastamısın sen bir tv programını nerelere bağladın, beğenmiyorsan izleme biz severek izliyoruz.

yanıt4
yanıt1
sevgi can:

yarışma kaldırılsın daha iyi olur

39
10
yanıtYanıtla
navajho:

niye kaldırılacak ? herşey yasak mı olsun istiyorsunuz? beğenmiyorsan izleme sana zorla mı izlettiriyorlar ?

yanıt4
yanıt3
LAS TERRENAS:

arkadaslar yorumlara bakıyorum sacma sapan seyler var ben acun medya calısanıyım ve o ulkede calışıyorum hepimiz buraya ekmek paramız için geimişiz 1 buranın halkı gercekten mükemmel bir halk ama içinden ister istemez boyle insanlar cıkabiliyor2 acun buradaki kardeslerine aslanlar gibi bakıyor herkes memnun 3çok uzgunuz alper sessiz dunyalar tatlısı melek gibi bir insandı bu bizimde basımıza gelebilirdi nitekim turkiyede bu olayar haddinden fazla ALLAH mekanını cennet eylesin

37
7
yanıtYanıtla
Tito:

Bütün suc acunda adama gidis bileti alip dönüsü almamis..

4
39
yanıtYanıtla
navajho:

TİTO SEN İNSANMISIN ?

yanıt1
yanıt0
Jyd:

Ne boş yorumlar varya adamparasını kazanmaya gitmiş oraya hayatını kaybetmiş milletin yorumuna bak yazıklar olsun sizin gibi insanlara insan denirse tabi

32
5
yanıtYanıtla
Wwwwwww:

Niye şehit olmamış normal olmuş

2
31
yanıtYanıtla
VANLI:

beşiktaştan ve acundan nefret ediyorum.

8
25
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title