Haberler

Acun Ilıcalı'nın İhya Ettiği Nagihan Karadere, Hollywood'tan Teklif Aldı

Güncelleme:

Survivor'ın ardından oyunculuğa hızlı bir giriş yapan Nagihan Karadere, Fransız yapımcının dikkatini çekti. Yapımcı, Karadere'ye yeni yapacakları Viking filmi için teklif götürdü.

Acun Ilıcalı'nın Survivor ile ihya ettiği isimlerden biri olan Nagihan Karadere, rol aldığı 'Ah Be İstanbul' isimli sinema filmiyle oyunculuğa hızlı bir giriş yaptı. Ramiz Özbay'la birlikte bayramda Amsterdam'a giden Karadere, Varol Porsemay'ın sahibi oldukları ' Hollywood Produksiyon'un misafiri oldu. Karadere, burada anında teklif aldı.

VİKİNG KADINI OYNAMASI İÇİN TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Bir hafta boyunca Amerikan Ninja filmleriyle tanınan 80'li yılların ünlü aktörü Michael Dudikoff'dan oyunculuk dersi alan Karadere'yle bir davette tanışan Fransız film yapımcısı Don Clovis, kendisini Hollywood'a davet etti ve yeni yapacakları filmde Viking kadını rolünü oynamasını teklif etti.


HOLLYWOOD YOLUNDA İLERLİYOR

Oyunculuktaki hedeflerini ilk filminin hemen ardından büyüten Karadere, şansının da yardımıyla birçok yıldızın hayalini süsleyen Hollywood yolunda ilerliyor.


NAGİHAN: TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEĞİM

Yeteneklerini her fırsatta sergileyen ünlü isim, "Oyunculuk ciddi ve en az spor kadar disiplin isteyen bir iş. Uluslararası başarı elde etmek adına Los Angeles'da LA' de oyunculuk derslerine başlayacağım. Dünyada önemli bir kariyer olan yönetmen Michael Dudikoff'dan gelen teklifi en iyi şekilde değerlendireceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Hollywood Karadere Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title