Haberler

Acun Ilıcalı, İşaret Dili İle Mesaj Gönderen İşitme Engelliler Futbol Takımı Oyuncularının Davetini Kırmadı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından kendisini hazırlık kampına davet eden Türkiye İştime Engelliler Futbol Takımı Oyuncularına cevap verdi. Acın Ilıcalı, "Sevgili kardeşlerim 28 Temmuz'da geliyorum sağlam takım çıkın" diyerek çağrılarına yanıt verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÇAĞRILARINA KULAK VERDİ

İşitme Engelliler U21 Futbol Milli Takımı Oyuncuları Acun Ilıcalı'ya işaret dili ile kamplarında bulunmasını istedi. Acun Ilıcalı ise bu çağrıya duyarsız kalmayıp, sosyal medya hesabından " Yakında geliyorum, sağlam takım çıkın" diyerek müjdeyi verdi.

Acun Ilıcalı, İşaret Dili İle Mesaj Gönderen İşitme Engelliler Futbol Takımı Oyuncularının Davetini Kırmadı

MİLLİ TAKIM OYUNCULARI ACUN ILICALI'YA BÖYLE SESLENDİ

"Sevgili Acun Abi, bizler Türkiye İşitme Engelliler U21 Futbol Milli Takımı futbolcularıyız..1-11 Ağustos 2018 tarihlerinde İsveç'te ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil edip, inşallah şampiyon olacağız. Acun Abi seni 23-30 Temmuz 2018 tarihlerinde Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri kampımıza bekliyoruz gelirseniz çok mutlu oluruz. Seni çok seviyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Türkiye Futbol Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

VATANDAŞ:

Türkiye ye zarar veren insanlardan. Ahlaki çöküntü televizyonlardan yayılıyor getirdiği programlar tam bir ahlaki çöküntü sebebi sanat adı altında her türlü pisliği yapıyorlar böyle insanları şakşaklayarak büyütüyoruz herşey para değil önce insan olmayı öğretmemiz gerekiyor gençlerimize . . . bir proje adamı olabilir . . .

1
6
yanıtYanıtla
afyonlu:

adnan hocanın eski talebesi . siyonizmin adamı. aniden köşelik oldu.

2
2
yanıtYanıtla
İBS:

Aslında bu adamıda takip etmek lazım nasıl bir anda zengin oldu?

2
2
yanıtYanıtla
asd:

Bir anda mı ? La adam 20 yıldır televizyon dünyasını içinde ne demek bi anda ?

yanıt1
yanıt0
Büşra:

Allah rahmet eylesin.amin

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınyal:

acun ılıcalının reklama ihtiyacının olmadıgını düşünüyorum çok başarılı ve çok çalışkan elinin degdigi herkese yardım ediyor kendi kazanıyor ama kazandırıyor kimsenin hakkını yemiyor ondan 3 5 kişi daha olsa keşke allahım acun beyi ve çocuklarını ailesini korusun annesini babasını kaybetti neler yaşadı kimbilir kendini işe verdigini düşünüyorum herkezi kendine göre bir derdi var onunda bize yansıtmadıgı sıkıntıları oldugunu düşünüyorum dışardan güçlü olmaya çalışıyor istemezmiydi annesi babas

2
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Bence sıra artık acuna gelmeli

0
2
yanıtYanıtla
SAMSUN:

kedi uzanamadığına mırnav dermişya adam senelerdir bu iş içinde boş yazmayın la TÜRKİYEYE ZARAR VERİYOR DİYEN EMBESİL BELKİDE SABAHA KADAR SİTELERDE NELER SEYREDERSİN ADAM HAKKIYLA KAZANMIŞ YİYOR ADAMI HASTA ETMEYİN

2
0
yanıtYanıtla
samsun çarşamba:

sen daha tanımadığın buraya kendi görüşünü yapmış birisine kendi yaptıklarını yakıştırarak cevap yazıyosun. adamla ilgili kendi düşünceni yaz avukatlık yapma kimseye acunun avukatada yalamayada ihtiyacı yok sanırım siz böyle yallama oldukça bu adamlarda hertürlü pisliği aşılar normalmiş gibi gelir yaptıkları.

yanıt0
yanıt0
Yetti Gari:

Avındaki bu Medya bdestegi normal değil, birşeyler inçi edip Acun reklamı yapılıyor daima.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title