Haberler

Acun Ilıcalı ile Aşk Yaşadığı Söylenen Itır Esen'in Eski Videoları Yorum Yağmuruna Tutuldu

Güncelleme:

Şeyma Subaşı'yla tek celsede boşanan Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Itır Esen'in yaz aylarında çektiği regl videosuna yorum yağdı. Esen'in kısa sürede binlerce kez paylaşılan videosuna "Gelen gideni aratırmış" yorumları yapıldı.

'Miss Turkey' birincisi seçildikten sonra attığı tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen'in geçtiğimiz yılın son aylarında Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilcalı'yla aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberlerinin ardından sosyal medyada fotoğrafları ve videoları paylaşılan Esen hakkında 'Gelen gideni aratırmış' yorumları yapıldı.

ESKİ VİDEOLARI OLAY OLDU

Itır Esen'in Acun Ilıcalı ile çıkan aşk dedikodularından sonra aylar önce yayınladı videoları yeniden gündeme gelmeye başladı. Son olarak regl olduğu için denize giremediğini söylediği videosu gündeme geldi. Kısa sürede binlerce kez paylaşılan videoya yorum yağdı.

Acun Ilıcalı ile Aşk Yaşadığı Söylenen Itır Esen'in Eski Videoları Yorum Yağmuruna TutulduItır Esen ve Acun Ilıcalı

"GELEN GİDENİ ARATIRMIŞ"

Itır Esen'in kısa sürede sosyal medyada yayılan videosuna 'Acun dengesiz seviyor demek ki.', 'Gelen gideni aratırmış', 'Acun çıtayı giderek düşürüyor bu ne ya' gibi yorumlar yapıldı.

Acun Ilıcalı ile Aşk Yaşadığı Söylenen Itır Esen'in Eski Videoları Yorum Yağmuruna Tutuldu

Acun Ilıcalı ile Aşk Yaşadığı Söylenen Itır Esen'in Eski Videoları Yorum Yağmuruna TutulduItır Esen

##116379463#

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Itır Esen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (69)

VATAN:

BUNLARIN SUÇU YOKKİ. BUNLARI BU HALE BİZLER YANİ HALK GETİRDİ. TAM BİR REZALET.

58
1
yanıtYanıtla
mualifff:

nevar bunda ya. bizim millet tam bi salak.

44
9
yanıtYanıtla
yardım:

ekonomi dibe vurmuş sen git boş haber yaz bize

41
9
yanıtYanıtla
aslan:

Bunların amacıda insanların aklını boş işlerle doldurmak gerekli olan durumları göstermemek yoksa millet akıllanır

yanıt2
yanıt0
VAROŞ:

BU ÜLKENİN ACUNDAN BAŞKA SIKINTISI YOK ACEP HABER YAPARAK PİRİM YAPTIRMAN ŞUNLARA NOT . YORUM YAZMAK İÇİN AÇTIM HABERİ

49
1
yanıtYanıtla
hasan sertel:

başka derdimiz yok sanki. haber değil, okuyucuya izleyiciye saygılı olun.

44
1
yanıtYanıtla
ADA:

bu kız yeterince şöhret olamadı acunun üzerinden prim yapacak

43
0
yanıtYanıtla
conky:

sübyancı zenginse ses çıkmıyor anasını satıim. fakirin biri yapsa manşet oluyor.

37
2
yanıtYanıtla
ahmed:

fakiri bırak cübbeli sakallı olsa. . .

yanıt2
yanıt0
Atatürkçü:

Zavallı Acuna acıyorum. Etrafında sadece sahte insanlar

35
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title