Haberler

Acun Ilıcalı'dan Zuhal Topal'a Ağır Gönderme: O Ses Kaynanalar Yapsın

Güncelleme:

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Acun Ilıcalı, Zuhal Topal'ın sunduğu programın 'Yemekteyiz'e benzetilmesi hakkında "Taklit o kadar da olmaz. Bence 'O Ses Türkiye Kaynanalar' yapsınlar." dedi.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ve şarkıcı Murat Boz, önceki akşam Etiler'de bir mekanda akşam yemeği yedi. Yemek sonrası basın mensuplarına poz veren Acun Ilıcalı, Zuhal Topal'ın sunduğu ve format olarak 'Yemekteyiz'e benzetilmesi hakkında konuştu.

"O SES KAYNANALAR' YAPSINLAR"

Zuhal Topal'ın sunduğu program ile TV8'deki 'Yemekteyiz' programının aynı formatta olduğu haberleri hakkında konuşan başarılı televizyoncu, "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Benim Zuhal Topal'la sorunum yok. Formatı kullananlar ile ilgili bir olay. Taklit o kadar da olmaz. Bence 'O Ses Türkiye Kaynanalar' diye bir program yapsınlar" dedi.

Acun Ilıcalı'dan Zuhal Topal'a Ağır Gönderme: O Ses Kaynanalar Yapsın

"ALGI OPERASYONU YAPMAYA ÇALIŞIYOR"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'ya mesaj gönderen Zuhal Topal, "Kamuoyunda algı yaratmaya çalışıyor ama mesajları okudunuz mu hiç? İnsanlardan ban destek mesajları geliyor, ona da ayda bir böyle destek geliyor. Sanki dava açılmış, kazanılmış gibi bir algı yaratmaya çalışıyor ama başarılı olamadılar. Acaba reytinglerim bu kadar iyi olmasaydı gene bu dava açılır mıydı? Hoş hala açılmış da değil." dedi.

"O SES TÜRKİYE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR"

Öte yandan şarkıcı Ilıcalı ile yemek yiyen Murat Boz, "Bence 'O Ses Türkiye' altın çağını yaşıyor. Çünkü iki büyük televizyon sunucusu Beyazıt ve Seda Sayan'la birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Zuhal Topal'a Ağır Gönderme: O Ses Kaynanalar Yapsın

Acun Ilıcalı'dan Zuhal Topal'a Ağır Gönderme: O Ses Kaynanalar Yapsın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Zuhal Topal TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

ZUHALIM TOPALIM:

çop pardon da senin tüm formatların taklit yurt dışında ne varsa aynısını yapan sensin. . yoksa kaynanalar sizimi geçti :))

15
1
yanıtYanıtla
xqerz:

formatı parasını ödeyip satın alıyor. telif diye bir şey var topal zuhal seni

yanıt0
yanıt3
Ayten:

Parasını verip alıyor acun o format ona ait oluyor eğer o format başkası kullanırsa çaluntı oluyor dünyada böyle bizde biri birşey yapsa öbürüde aynısı yapıyor

yanıt0
yanıt3
Erol Mehmet YIldız:

Acun o formatlar babanın malı mı? Sen de ordan burdan yürütüyorsun.

11
1
yanıtYanıtla
boş yapma acun:

acun yaptığın programların hepsi yurtdışı kaynaklı onlar ağlıyor mu? milletin tercihine kalmış ister senin yemeğini izler ister zuhalin karışamazsın boş yapma!

10
2
yanıtYanıtla
Ayten:

Acun para verip alıyor dünyada telif var bizde biri birşey yapar hepsi aynısını yapar

yanıt0
yanıt3
Kütahya,lıMobil-IOS:

Kaynanalar demek bütün kadınlara yapılmış bir hakarettir çünkü gün gelecek bütün anneler kaynana olacak

8
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Acun taşı yine gediğine koymuş, bu adamın zekasına düşüncelerine hayranım. Bu formatı ilk acunda gördük sonra zuhal çaldı

3
6
yanıtYanıtla
Zarganax:

Bu konuda Zuhal Topal''ın farkına varması gereken bir durum var. Dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Halbuki biz dünya olarak Acun''un etrafında dolanıyoruz. .

5
3
yanıtYanıtla
UA:

Acunun muydu bu formatlar dünya da tutan formatları aldı geldi türkiye de zengin oldun

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title