Haberler

Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı: Cansu'yu Aldık!

Güncelleme:

Son dönemde yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği "Survivor Türkiye-Yunanistan" yarışmasıyla gündemde olan Acun Ilıcalı bombayı patlattı.

"MUHTEŞEM ÜÇLÜ BULUŞTUK"

Acun Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanacak yeni diziyi duyurdu. Başarılı televizyoncu, "Şu anda muhteşem üçlü buluştuk. Hayırlı olsun. Cansu Dere, Fatih Aksoy'un yapımcılığında çok güzel bir diziyle TV8 ekranlarında olacak. Çok teşekkür ediyoruz kendisine. Fatih abi sana da teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı Bombayı Patlattı: Cansu'yu Aldık!

"CANSU'YU ALDIK, BU BİZE YETER"

Acun Ilıcalı, "Cansu'yu aldık, bu bize yeter" sözleriyle de dikkat çekti. Yapımcı Fatih Aksoy ise "Önümüzdeki ekim ayında çok güzel bir diziyle karşınızda olacağız" dedi. 38 yaşındaki güzel oyuncu Cansu Dere, son olarak dijital platformda yayınlanan 'Şahsiyet' dizisinde rol almıştı. Geçtiğimiz günlerde Rumelihisarı'nda bir veterinerden çıkarken görüntülenen Cansu Dere, "Televizyon dizisi hazırlığındayım. Bir aya duyarsınız zaten, şimdi detayları söylemeyeyim" demişti. Yarışma programları ile ön plana çıkan Acun Ilıcalı'nın TV8' kanalında bu sezon 'Kızım' ve 'Jet Sosyete' dizileri yayınlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Cansu Dere Instagram Haberler

500

Yorumlar (13)

Karakurt zaza:

Bana Ne bundan. . Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana, siz milleti sömürme derdindesiniz.

21
5
yanıtYanıtla
badimhamza:

bu acun boynuzlanmayı seviyor ha

12
4
yanıtYanıtla
ORÇUN ):

EYŞAAAANNNNNNNNNNNNN

3
9
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

acunun hiç tövbe etmeye niyeti yok gibi.

10
0
yanıtYanıtla
ACUN DEVAM REİS:

Bu ülkede ne cahil geri kafalı var. Her haberin altında birisi söver birisi boş işler ayağına yorum atar. Cahilsiniz abi cahil.

2
6
yanıtYanıtla
jjjjj:

acun dizi anlaşması yapmış millet de nikahına almış gibi yorum yapmış. hep diyorum yine dicem önce akıl fikir :D

6
0
yanıtYanıtla
baba:

değil cansuyu sülalesini alsan seni kurtaramaz. sonuçta sen bizim örf ve adetlerimizi çiğniyorsun

5
1
yanıtYanıtla
terbiyesiz kadın:

o kadar terbıyesız bı kız ki şu cansu. ağzı bozuk kişiliği bozuk ruh hali bozuk . evinde yakınen tanıdıgım biri yardımcısı kıza neler yapıyor ruh hastası kadın. bilse halkımız yuzunu gormek ıstemez . Acun da dötünü kaldırıyo delinin cok lazımdın ekranlara kukla

1
4
yanıtYanıtla
.:

eee neler yapıyor söyle de bizde bilelim

yanıt2
yanıt0
Turan:

Ayıptır çamur at izi kalsın yapmayın. Meslektaşları yüzlerce sevgili yaparken, barlardan gece gezmelerinden eksik olmazken, alkollü yakalanıp millete kötü örnek olurken,harcamalarını görgüsüzce halkın gözüne sokarken, fotoğraf öektirmek isteyen hayranlarına bile terbiyesizlik yaparken bu hanım kızımız 8nların aksine gayet düzgün bir yaşantıya sahip. Neymiş yardımcısına neler yapıyomuş ruh hastasıymış. Kıskananlar gidin uzaktan izleyin kızı

yanıt2
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title