Haberler

Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Yorumu: Bu Kadar Psikopat Olacağını Tahmin Edemezdik

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, papağanına uyguladığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir hakkında "Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil." dedi.

Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile Etiler Akmerkez'de görüntülendi. Ünlü televizyoncuya geçtiğimiz gün papağanına uyguladığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir hakkında konuştu.

"İÇİM PARÇALANDI"

Ilıcalı, Türkiye'yi sarsan olayla ilgili şunları söyledi; "Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.

Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Yorumu: Bu Kadar Psikopat Olacağını Tahmin Edemezdik

"KONUYU BENİMLE BAĞLAMAYA ÇALIŞANLAR VAR"

Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışma da ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum. Burada tabii ki belli bir kesim tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum ama bana anlamsız geliyor. Yapım şirketi 'Reyting için tuttu' denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovmuş.

Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Yorumu: Bu Kadar Psikopat Olacağını Tahmin Edemezdik

"ADAMIN BU KADAR PSİKOPAT OLMASI TAHMİN EDEBİLECEĞİMİZ BİR ŞEY DEĞİL"

Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda… Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür. Şu an gözümü kapatıp şuradan bin kişinin arasına dalsam daha fazla psikopat bulurum herhalde…

Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Yorumu: Bu Kadar Psikopat Olacağını Tahmin Edemezdik

"SÖYLENTİ VE DEDİKODULARLA YAŞAMAYA ALIŞTIK"

Öte yandan Murat Özdemir'in 'beni Survivor'a almadılar ondan bunalıma girdim' açıklamasına Ilıcalı, "Survivor'a katılması hiçbir zaman konu olmadı. O da saçma sapan bir dedikodu. Biz dedikodularla ve söylentilerle yaşamaya alıştık. Ama şunu iyi bilsinler biz hiçbir zaman reytingi bazı değerler önünde tutmadık. " şeklinde cevap verdi.

NE OLMUŞTU?

Instagram hesabından bir papağana yönelik işkence görüntüsünü paylaşan ve hayvanseverlerin büyük tepkisine neden olan Özdemir'in yayınladığı video, insanın kanını donduran cinstendi. 58 saniyelik videoda, parmak uçlarına kesik atarak kanatan Özdemir, papağanın boğazından sıkarak havaya kaldırıp öylece tuttu. Bu sırada papağanın nefessiz kalışı ve acı içinde haykırışı görüntülere yansıdı.

Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir Yorumu: Bu Kadar Psikopat Olacağını Tahmin Edemezdik

İşkence videosunda papağana, "Acun baba diyeceksin, yoksa Acun baba" diye sin-kaflı sözler kullanan Özdemir'e sosyal medyada tepki çığ gibi yağdı. Kısa sürede gözaltına alınan Özdemir, dün serbest bırakıldıktan sonra 21 günlük tedavi için akıl hastanesine sevk edildi. Bacağı kırılan papağan ise tedavi edildikten sonra koruma altına alındı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

YVZS:

BU HANNİBAL TİPLİ MANYAĞI SEN ÇIKARDIN. TANITTIN. İNANMAM SANA.

10
0
yanıtYanıtla
Hakan ...:

Acunu tebrik etmek gerek reyting uğruna böyle beş para etmez insan müsvettelerini topluma örnek yapıyor

10
0
yanıtYanıtla
ERZURUMLU:

ACUN NEREDE KIRIK ÇIKIK VAR TOPLUYORSUN KARDEŞİM SAĞLIK RAPORU ALDIR. TAM TEŞEKKÜLÜ DEVLET HASTAHANESİNDEN . ADAM ORADA SİZLERE ZARA VERSE SORUMLUSU SENSİN.

9
0
yanıtYanıtla
bursalı:

sanki ülkede herkes sağlıklı herkes normal de acun''a nerede kırık çıkık var topluyosun demiş, ülkenin tamamı kırık çıkık, nereden bilip ayıklayacak ki baksan herkes normal ama biraz deşince ya manyak çıkıyor içinden ya sapık, başkalarına yönlendirmeyin suçu, direkt manyağa yönlendirin, gerek yok sulanmasın konular.

yanıt0
yanıt1
İsmail karaköy:

Bunun bu hareketleri ilk günde vardı, derhal yarışmadan çeke bilirdin bay acun. . . ama işine gelmezdi çünkü reyting savaşını kazanıp çepini doldurmalıydın . . Hiç boşuna sende bu adam kadar sorumlusun

8
1
yanıtYanıtla
Jabboo:

NEREDE MANYAK VAR ACUN ARAYIP BULUYOR! MİLLETE BELA EDİYOR

8
1
yanıtYanıtla
halden:

Acun,sen bu milletin başına gelmiş bir büyük felaketsin!..

8
0
yanıtYanıtla
Firat:

Yemekteyizde zaten öyledi. MasterChefe niye koydunuz bunu bize anlat inanalim sana!

8
0
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Ben bu yalan dünyanın ne parasını nede mülkünü seviyorum sadece insanları hayvanları ağaçları çiçekleri seviyorum reytink önemli deyilse öyle program yapınki insanlara katkı sağlasın mesala kadınlar öldürülüyor hayvanlar çocuklar bunlar nasıl bilinçlendirilir ve en kötüsü yardımlaşmayı unuttuk imdat diyene bile yardım edilmiyor ben 64,yaşındayım böyle deyildir bizim zamanlarımız her şey para deyil önce insanlık huzur hepimizin isteyip bu

8
0
yanıtYanıtla
Objektif:

Bu ortadogu ülkesinden ne zaman o salakca türk ask dizileri, gereksiz acun mesda programlari, asiri futbol fanatikligi silinirse, bu ulke anca o zaman adam olur

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title