Haberler

Acun Ilıcalı'dan Çok Konuşulacak Survivor İtirafı: Basın Açıklaması Yapacaktım

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan takımlar arasında olan eşitsizlik ile ilgili itiraf geldi. Gönüllüler takımının sürekli kaybetmesiyle zor zamanlar geçirdiğini belirten Ilıcalı, "Az kalsın Basın açıklaması yapacaktım" dedi.

Survivor 2018'de Gönüllüler'in 5 oyun üste üste kazanmasının ardından Acun Ilıcalı şaşırtan bir itirafta bulundu. Survivor'da konsept değişikliğine rağmen Gönüllüler takımının yine sürekli kaybetmesiyle zor anlar yaşadığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Benim için zor günler başlamıştı. Az kalsın basın açıklaması yapacaktım. Instagram'da yorumlara bakamıyordum" dedi.

GÖNÜLLÜLER KAZANINCA RAHATLADI

Survivor 2018'in Pazar günü yayınlanan 52. bölümünde Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kazanmasının ardından ada konseyinde Ilıcalı'dan ilginç itiraflar geldi. Gönüllüler'in ikisi dokunulmazlık olmak üzere toplam 5 oyunu üst üste kazanmasıyla rahatlayan Acun Ilıcalı'dan takımlar arasında olan eşitsizlik ile ilgili itiraf geldi.

"BASIN AÇIKLAMASI YAPACAKTIM"

Takımlardaki yarışmacıların değiştirilmesinin ardından bile Gönüllüler'in sürekli kaybetmesiyle kendisi için zor günlerin başladığını söyleyen Ilıcalı, "Instagram'da yorumlara bakıyorum. Artık okuyacak durumum kalmamıştı. 'Bu mu eşit takım?' diyenler, 'Gönüllüler çok güçsüz' diyenler. Anket yaptık neredeyse eşit çıktı. Siz de devamlı kaybedince yorumlar arttı. Transferlerden sonra olmadı. Benim için zor günler başlamıştı. Artık basın açıklaması yapmayı düşündüm. Kazanmanız iyi oldu. 5 kere üst üste kazanmanızı beklemiyordum. Artık Instagram'a girebiliyorum. Sizlerden gelen soruları yanıtlayacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (14)

adanali efendi hüsnü:

FETOCÜ ACUN ILICALI KIM OLDUGUN ORTAYA CIKTI BOSUNA GIZLEME SINSAR

12
7
yanıtYanıtla
atakan:

dere geçerken at değiştirilmez . madem ilk baştan takımları böyle kurmayacaktın.

14
0
yanıtYanıtla
krıptoakın:

dün akşamki parkur sanki gönüllülerin becerilerine göre hazırlanmıştı parkurun yarısı yüzmeydi sonuda basket hakan zaten yuzme yoksa sayı alamıyor yağmuru başından beri elemeyip başlarına bela aldılar cok becerıksız atışlarda hıç sayı alamıyor ve çok yavaş orda açık ara 1 numara mustafa 10 senenin en güçlü ve en hızlı yarışmacısı bence mervede ademle turabıyı yazarak strateji özürlü olduğunu kanıtladı

6
3
yanıtYanıtla
krıptoakn:

pardon merve değil elif

yanıt2
yanıt1
cinare:

Super gidiyo gonulluler herhalde sahra elenir bakalim aksam nolucak

5
3
yanıtYanıtla
DOST ACI SÖYLER:

Ben elemelerde noter sonuçlarına inanmıyorum . Elenen isimleri reytinglere göre Acun belirliyor . Sonra böyle şey mi olur ? Önce Hakan''ı Gönüllülere gönder . Sonra Nagihan . Olmadı Hilmicem , Damla ve Murat . Olmadı baktı su oyunlarında Gönüllüler iyi . Oyunları arka arkaya su oyunlarına çevir . Acun bindiğin dalı kesiyorsun . Masken düştü artık . Böyle giderse irtifa kaybetmeye devam edeceksin . Suyu kendi akışına bırak . Sonuç ne olursa olsun .

6
2
yanıtYanıtla
Fahrettin:

La boş la

4
1
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

BENCE ACUN YARIŞMAYI KİMİN KAZANACAĞINI ŞİMDİDEN BELİRLEMİŞ.

4
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

Bu tür programları seyrederek beynimizi uyuşturuyoruz ve kendimizi dış dünyaya kapatıyoruz. adam her yıl aynı şeyleri bu millete dayıyor ve özetlerin reytingleri bile tüm proğramları geride bırakıyor. Ne çabuk bu kadar garip bir ülke olduk anlamıyorum. Kapitalizmin medyaya girmiş halidir bu. Bu adam bununla resmen servet yaptı ama siz hiç kitap yazan resim çizen vb. gerçek sanatkarların zengin olduğunu hiç gördünüz mü. . . .

3
2
yanıtYanıtla
Salim:

Lütfen elemeleri haksızlığın giderin haftalık performansı en düşük olanlar elemeye kalsın bir hafta hiç oyun almayıp dokunulmazlık aldı diye kalmasın hak eden kalsın böyle olursa güçlü olanlar kalır

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title