Haberler

Acun Ilıcalı'dan Boşanan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Subaşı'nın cesur paylaşımı, "Ne yapacağını şaşırdı" yorumlarına neden oldu.

Acun Ilıcalı ile 14 aylık evliliğine geçtiğimiz günlerde son veren Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yı da alıp Miami'nin yolunu tutmuştu. Boşanmanın ardından paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Subaşı'nın rahat tavırları ise takipçilerinin eleştirisine neden olmuştu.

BAKIM YAPTIRDI

Acun Ilıcalı'yla birlikte olduğu dönemlerde estetik merkezine gitmeyen Şeyma Subaşı, Miami'den dönüşte ayağının tozuyla güzellik merkezine uğradı. Bakım yaptırdığı anları paylaşan Şeyma Subaşı'nın havluyla verdiği poz çok konuşuldu. Ancak Şeyma'nın daha sonraki paylaşımı takipçilerini daha da şaşırttı.

Acun Ilıcalı'dan Boşanan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

"BOŞANDIKTAN SONRA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

Giyinme odasında üzerinde sadece kürkünün olduğu anlaşılan Şeyma'ya takipçileri "Boşandıktan sonra ne yapacağını şaşırdı" yorumlarını yaptı.

Acun Ilıcalı'dan Boşanan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

Acun Ilıcalı'dan Boşanan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Subaşı Miami Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (120)

malatya Zaza:

koyunlar bile orasını ve burasını yani avrat meallerini kapatıyorlar bunlar hayvan bile olamazlar

46
1
yanıtYanıtla
CESUR İNSAN:

cesaret nedir, neden soyunanlara cesur deniyor? eskiden soyunanlara cesur değil ahlaksız denirdi, devir değişti demek.

39
0
yanıtYanıtla
muşlu:

çocuğundan utan

28
2
yanıtYanıtla
BALKAN:

Zavallı kadın, , , , parası var ama kafası BOŞ

27
0
yanıtYanıtla
şükrü:

acun bu karıya 14 ay nasıl sabretmiş sırf gündemde kalıp kendinden konuşsunlar diye acunla evlenmiş cahilin teki

18
6
yanıtYanıtla
SONYOBAZBÜKÜCÜ:

KALİTESİZ = GÖRGÜSÜZ = VASIFSIZ

22
0
yanıtYanıtla
külyutmaz:

Daha bu iyi günleri. Rezil olacağı günleri hep beraber göreceğiz. Etini sergilemekle hayatı yaşadığını düşünen bunun gibi zavallılara; kendinize yazık ediyorsunuz diyorum.

21
0
yanıtYanıtla
sergen:

düne kadar, varmısın yokmusunda 50 60 binlira için 10 dan geriye sayıp taklalar atarken şimdi İngiliz soylusu kesildi başımıza. vasfı nedir acaba bunun?

17
4
yanıtYanıtla
Adınızı YazınAGUAGU:

TAM BİR ÖZENTİ TAM BİR SONRADAN GÖRME HOLLYWOD STARLARINAMI OZENIYO ANLAMADIKKI TURKSUN KIZIM SEN ANLA ARTIK BUNU:))

18
3
yanıtYanıtla
ŞEYMAYI RAHAT BIRAKIN!:

Yorumlara bak. Ne saçma kadın zaten bikini ile poz veriyor. Verdiği pozdan farksız havluyla ve diğer kıyafetlerle verdikleri, yani derdiniz nedir anlamak mümkün değil. Aynı poz ya hatta daha da kapalı. Bırakın şu kadını, Şeyma çok güzel yaşıyorsun yaşa arkadaşım. Göster işte böyle yaşanır diye. Evliliği son sanan kadınların/erkeklerin isyanları bunlar! Evde ağlasaydın seninle olacaklardı, ağlama!

4
16
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title