Haberler

Acun Ilıcalı "Acun Yerine Mehmetçik Vakfı'na SMS Gönder" Diyenleri Utandırdı

Güncelleme:

"Acun yerine Mehmetçik Vakfı'na SMS gönder" kampanyasına dolaylı yoldan yanıt veren Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye ve Survivor 2018 All Star'ın reklam ve SMS gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışladık" dedi.

Usta televizyoncu Acun Ilıcalı, Mehmetçik Vakfı'na yaptığı SMS jestiyle sosyal medyada kendisi üzerinden yapılan eleştirilere yanıt verdi.

DOMİNİK'TEN AFRİN'E MESAJ

Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor 2018 All Star' için bulunduğu Dominik Cumhuriyeti'nden, yarışmacılar ve ekibi ile birlikte Mehmetçik'e destek mesajı verdi. Ilıcalı, Afrin'deki teröristleri temizlemek için Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında çok zor şartlarda şerefli bir mücadele veren kahraman Türk askerlerinin duacısı olduklarını ifade etti.

"REKLAM VE SMS GELİRLERİNİ MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLADIK"

Acun Ilıcalı, "Milletimizin bütün fertleri gibi benim ve yarışmacıların da kalbi Afrin'de. Milletçe inandığımız ve birlik olduğumuz zaman önümüzde hiçbir kuvvetin duramayacağına inanıyorum. O zor şartlarda mücadele veren askerimizi desteklemek milletimizin her ferdi için hem görev hem de şeref. Milletimizin bütün fertleri gibi benim ve yarışmacıların da kalbi Afrin'de. 'O Ses Türkiye' ve 'Survivor 2018 All Star' reklam ve SMS gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışladık. Elimizden geldiği ölçüde destek vermeye devam edeceğiz. Ülkemiz için yaptıkları fedakârlıkları biliyoruz. Allah yardımcıları olsun. Zaferden şüphemiz yok. İnşallah sağ salim ve zaferle dönerler" diye konuştu.

Acun Ilıcalı 'Acun Yerine Mehmetçik Vakfı'na SMS Gönder' Diyenlere Yanıt Verdi

"BENİM İÇİN ONUR VE GURUR KAYNAĞIDIR"

Memleketi Erzurum'un kalbinde özel bir yeri olduğunu da sözlerine ekleyen Ilıcalı, "Memleketimin gelişmesine vesile olacak sosyal projelere destek vermek benim için her zaman onur ve gurur kaynadığıdır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (149)

Reis diktatör:

Sıkar biraz artık Reis ne derse o. Mehmetçik vakfına o kadar bağış geliyor şehit yakınları hala perişan ve haciz geliyor. Haciz davasını açan görüşen hakime soruşturma açacağınıza şehit in borcunu ödeyin. ''. . . . .

20
11
yanıtYanıtla
tamamen reklam kokuyor:

millet böyle bir olay başlatınca hemen bilmem şuraya bağışladık buraya bağışladık böyle bir şey olmadan önce niye bağışlamadın çünkü ekmek yiyemeyeceğini anladı bu sene tilki andrey yer mi lan anadolu çocuğu

21
9
yanıtYanıtla
kız:

bağışlamadığını nereden biliyorsun? her şeyi göze sokma gereği duymuyor belki de. .

yanıt0
yanıt1
KIZA SORU:

PEKİ KIZ BU OLAYDAN ÖNCE NİYE AÇIKLAMA YAPMIYOR

yanıt0
yanıt0
kız:

nedeni haberde yazıyor dikkatli okursan görürsün

yanıt0
yanıt0
Adınız:

Ati alan Konyayi gecti acun efendi onu taaaaa bastan yapacaktin. Sendeki sahtekarlari Suriye''ye gonder

11
13
yanıtYanıtla
raziye Karayel:

sadece şov yapmış acun.

15
8
yanıtYanıtla
Fahri baba:

acun 20 bin de bana gönder la iş kuracam.

14
4
yanıtYanıtla
UĞUR:

KARDEŞIM ADAM YARDIM YAPIYOR REKLAM DIYORSUNUZ ADAMIN COKTA REKLAMA IHIYACI VARYA YAZIK KARDESIM BIZE BOYLE ADAMLARA SIRT CEVIRMEK DEYIL OMUZ VERMEMIZ GEREK

16
2
yanıtYanıtla
kız:

deyil değil ''değil'' :(

yanıt2
yanıt2
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title