Haberler

Acun'dan 'Fener Ol' Açıklaması: Güzel Bir Bombamız Var

Güncelleme:

TV8 kanalının sahibi ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, 'Fener Ol' kampanyasıyla ilgili olarak, "Yakında güzel bir bombamız var" diyerek sarı lacivertli ekibe gönül verenleri heyecanlandırdı.

Fenerbahçe'ye gönül veren ünlülerden olan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8'de yayınlanan bir programda 'Fener Ol' projesi hakkında kısa bir açıklama yaptı.

"Fener Ol projesi ile ilgili bir planınız var mı?" sorusuna yanıt veren Acun Ilıcalı, sarı-lacivertli taraftarlara müjde verdi.

"GÜZEL BİR BOMBAMIZ VAR"

Acun Ilıcalı soruya "Yakında güzel bir bombamız var" şeklinde yanıt verdi. Ilıcalı detaylar hakkında bir bilgi vermedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (26)

fener ol ma adil ol:

tv8 izleyeci kaybeder, Türkiye de en çok gs taraftarı 2. fb 3. bjk dir.

9
9
yanıtYanıtla
Dodo:

80 milyon ülke 5 milyon suriyeli. Taş çatlasın 30 milyon futbol izleyicisi vardır. 10 gs, 10 fb, 6 bjk, 4 milyonda ts taraftarı vardır. 5 milyon suriyeli zaten gs li. Ben demedim sinan dedi valla. etti 15 milyon ve zirvede gs lider

yanıt1
yanıt1
Fenebahcemmm:

Bugun gunlerden carsanba dondurma mi yaladin cinconlu aklina ettiyi gibi yorum yapmissin

yanıt1
yanıt4
servet01:

birdaha tv8 veya acun medya kanalını izlersem adam değilim

6
7
yanıtYanıtla
çin çinli:

acun bey fenevi SÖRVAYVIR YARIŞMASINAMI DAVET EDECEKSİN ET ET DE BİRAZ PARA KAZANDIR FENEVLİLERİN HAYIR DUALARINI ALIRSIN

3
7
yanıtYanıtla
EMRE:

fener olacağınıza beter olun

3
6
yanıtYanıtla
KARAMSAR:

Tek derdimiz fener ol oldu millet açlıktan kırılıyor. Slimani soldado ayew moses vb gibi vasıfsız adamlar milyon eurolara imza attırırken aklınıza neredeydi acaba

9
0
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

ŞAKA MAKA 20 YILDIR İTELİYO FENERBAHÇE CONCONLARA...

7
1
yanıtYanıtla
HEMŞİNLİYEEEE:

boş yorum geçiniz

yanıt2
yanıt1
DADAŞ 25:

BİRAZDA KENDİ MEMLEKETİN TAKIMI OLAN ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORA YAPSAYDIN YAPACAKLARINI

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title