Haberler

Acquaverde'nin Yeni Yüzü

Dünyaca Ünlü Yabancı Stil Markalarını Bir Arada Bulunduran Acquaverde, 2007 İlkbahar-yaz Koleksiyonu'nu Çağla Şikel ile Tanıtacak.

DÜNYACA ÜNLÜ YABANCI STİL MARKALARINI BİR ARADA BULUNDURAN ACQUAVERDE, 2007 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU'NU ÇAĞLA ŞİKEL İLE TANITACAK.

Günlük hayatında da Acquaverde'nin spor şık tarzından vazgeçmediğini söyleyen Çağla Şikel, çok sevdiği bu markanın çekimlerinde giyeceği kıyafetleri ve kombinasyonları da kendisi seçecek.

HER KADINA HİTAP EDİYOR

Şikel, Acquaverde İlkbahar-Yaz 2007 Koleksiyonu'nda bulunan bol cepli pantalonlar, işlemeli ve taşlı tasarım jean'ler, yazlık dökümlü elbiseler ve mini etekler, kısa şortlar, bluz, t-shirt ve atletler, bikiniler, iç çamaşırları, yelekler ve özgün tasarımları giyerek poz verecek. Koleksiyonun çekimleri 2 ve 7 Mart'ta gerçekleşecek. Şikel ile 6 aylık sözleşme imzalayan firma yetkilileri, ünlü mankenin vereceği pozların çok konuşulacağını ifade ediyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title