Haberler

Açlık Grevini Bitiren Baydemir Göreve Başladı

Güncelleme:

Açlık grevine destek vermek amacıyla 9 günlük açlık grevi eylemi yapan Osman Baydemir, grevin sonlanmasıyla birlikte belediyedeki mesaisine başladı.

Cezaevlerindeki tutukluların girdiği açlık grevine destek vermek amacıyla 9 günlük açlık grevi eylemi yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, grevin sonlanmasıyla birlikte belediyedeki mesaisine başladı. Baydemir, Bağlar esnafını ziyaret ederek, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, BDP Bağlar İlçe Başkanı M. Emin Durmaz, Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kaya ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Kuruçeşme'deki bir kahvede çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Baydemir ve beraberindekiler daha sonra 5 Nisan Mahallesi ve Gürsel Caddesi'nden, Bağlar Dörtyol'a kadar olan bölgedeki esnafı dolaştı. Yol boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gören başkanlar alkış, klakson ve sloganlarla karşılandı. Gencinden yaşlısına, kadınlar ve çocuklar Baydemir'le görüşmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek için birbiriyle yarıştı. Kaldırım çalışmaları devam eden caddede işçilerle görüşen Baydemir, bir ara eline çekiç alarak işçilere yardım etti.

Açlık grevleri süresince gösterdikleri destek, emek ve duyarlılıktan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Baydemir, "Hiçbir zaman bizleri mahcup etmediniz. Bizler de sizlere karşı mahcup olmadık, umarım bundan sonra da olmayız. Sıkıntılı zamanların sonu mutlaka aydınlıktır. Halkımız o aydınlık dolu geleceği yakalayacaktır" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Baydemir Zübeyde Zümrüt Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title