Haberler

Acınızı Hissediyor ve Anlıyorum

İçimizden Biri Gibi Konuşan Brezilyalı Futbolcu, "Terör Saldırılarına Bizler de Çok Üzüldük. Allah Sabır Versin. Bu Tür Durumlarda Bütün Ülke Birlik, Beraberlik İçinde Olmak Zorundadır" Dedi. Roberto Carlos Ayrıca Tüm Türkiye'nin Ramazan Bayramı'nı Kutladı.

İçimizden biri gibi konuşan Brezilyalı futbolcu, "Terör saldırılarına bizler de çok üzüldük. Allah sabır versin. Bu tür durumlarda bütün ülke birlik, beraberlik içinde olmak zorundadır" dedi. Roberto Carlos ayrıca tüm Türkiye’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

FENERBAHÇE’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, içimizden biri gibi konuştu. Dün sabah Samandıra Tesisleri’nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü futbolcu, konuşmasına tüm Türkiye’nin bayramını kutlayarak başladı...

"Hepinize iyi bayramlar. Umarım iyi vakit geçirirsiniz. Brezilya’da bu günler önemlidir. Bu nedenle bayramın sizler için ne kadar önemli olduğunu biliyorum" diyen Roberto Carlos, daha sonra sözü kendiliğinden, son günlerde yoğunlaşan terör saldırılarına getirdi. Şehit ailelerine başsağlığı dileyen Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi:

"Son günlerde Türkiye’de üzüntü verici olaylar yaşanıyor. Olanlara bizler de gerçekten çok üzüldük. Bu tür olaylar tüm dünyada, İspanya’da da gerçekleşiyor, masum insanlar hayatlarını kaybediyor. Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Bu tür durumlarda bütün ülke birlik, beraberlik içinde olmak zorunda. Acınızı çok iyi anlıyorum, ben de bunu hissediyorum."

Real Madrid gibi başarabiliriz

Bu sözlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, lider ile aralarındaki 7 puan farkın büyütülmemesi gerektiğini söyledi. Geçen sezon Real Madrid’in de sezona bu şekilde kötü başladığını ancak daha sonra şampiyon olduğunu hatırlatan Brezilyalı yıldız, "Taraftarımız endişeleniyor. Ancak bana göre endişelenecek bir durum yok. Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir durumdayız ve lideriz. Türkiye Ligi’nde iyi oynadığımız bazı maçları bile kazanamadık ve şanssızca puanlar kaybettik. Bu kayıplarımızı telafi etmemize yetecek uzun bir zamanımız var. Lig uzun bir maraton. Biz de Real Madrid gibi bu kayıpların altından kalkacak bir takımız" diye konuştu.

Mateja Kezman destekle kurtulur

Roberto Carlos, "Kezman içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulur" sorusuna verdiği yanıtta basının da Sırp futbolcuya destek olması gerektiğini söyledi. Bu konuda basına büyük görev düştüğünü belirten yıldız futbolcu, "Siz biraz destek olsanız taraftar da destek olacak. Zaten biz sürekli destek olmaya çalışıyoruz. Bu şekilde bulunduğu durumdan daha kolay çıkabilir. Sürekli eleştiri yaparak bir yere varamayız. Bu durumdan takım etkilenmiyor. Bugün (dün) beraber çalıştık, ben onu gayet iyi gördüm. Umarım bu durumları atlatacak" dedi.

Yedek kalmak için parmak kaldırırım

Roberto Carlos, Appiah tam olarak takıma döndüğünde bir yabancı oyuncunun yedek kalacağı anımsatılarak yöneltilen "Yabancılar arasında böyle bir endişe var mı?" şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

"Bu öncelikle Zico’nun kararı. İstediği şekilde seçim yapabilir. Mesela ben bir maçta oynamamam gerektiği zaman veya böyle bir yabancı sorunu olduğu zaman parmağımı kaldırıp, ’İlk ben kenarda oturabilirim’ diyecek oyunculardan biriyim. Bu anlayışa ve bilgiye sahibim. Hocamın kararlarına her zaman saygılıyım ve diğerlerinin de öyle olması gerekiyor."

Brezilya’nın Globe Esportes gazetesinin ortaya attığı, "Fenerbahçe Roberto Carlos’a teknik adamlık ve yöneticilik teklif etti" iddiasına da değinen Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi:

"Böyle bir şey yok. Şu an sadece Fenerbahçe’de futbol kariyerimi noktalamayı düşünüyorum. 2 artı 1 yıllık kontrat yapıldı. Bu 3 yıl sonunda otururuz konuşuruz, yönetimin düşünceleri, planları neler, benimkiler neler, karar veririz. Fenerbahçe’nin bana verdiği 3 yıl oynama şansı bile beni gururlandırıyor. Buna layık olmaya çalışıyorum. Şu an aramızda bir görüşme olmadı. Ben sadece futbol oynamak istiyorum zaten ve oynamak için de kendimi iyi hissediyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title