Haberler

Acılı Annenin Sözleri Kan Dondurdu: Kızımı Boğarak Öldürdükten Sonra Tecavüz Etmiş

Güncelleme:

Burdur'da erkek arkadaşı tarafından bıçaklanıp, yastıkla boğularak öldürülen 17 yaşındaki genç kızın annesi ifade verdi. Acılı anne, "Sanık, kızımızı öldürdükten sonra hatıralarına saygı duymamış. Kızımıza tecavüz etmiştir." dedi.

Burdur'da erkek arkadaşı Furkan Kaya (20) tarafından bıçaklanıp, yastıkla boğularak öldürülen Ayten Keklik'in (17) annesi Huriye Keklik, 25 Ekim'de başlayacak dava öncesi ifade verdi. Huriye Keklik ifadesinde, "Sanık, kızımızı öldürdükten sonra hatıralarına saygı duymamış. Kızımıza tecavüz etmiştir" dedi.

KIZ ARKADAŞINI BIÇAKLADIKTAN SONRA YASTIKLA BOĞDU

Olay, 31 Aralık 2017 tarihinde Burdur'un Ağlasun ilçesinde öğrencilerin kaldığı 4 katlı binanın son katında meydana geldi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ağlasun Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Furkan Kaya, Mersin'den yanına gelen Hafsa Sultan Kız Meslek Lisesi öğrencisi kız arkadaşı Ayten Keklik'i bıçakladıktan sonra yastıkla boğarak öldürdü. Furkan Kaya, daha sonra boynunu ve bileklerini kesip intihara kalkıştı.

EKİPLER, GENÇ KIZIN CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Sesleri duyan alt katlardaki öğrencilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Ayten Keklik'in cansız bedeniyle karşılaştı. Yaralı Furkan Kaya ise Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya, tedavisinin ardından tutuklandı.

ÖMÜR BOYU HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Kaya hakkında Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'çocuğa karşı tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

"BIÇAK BÜKÜLÜNCE DİĞER BIÇAĞI ALDIM VE YENİDEN BIÇAKLADIM"

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede Kaya'nın, "Ayten'i öldürmeyi olaydan yaklaşık bir hafta öncesinden düşünmüştüm. Bana ihanet ettiği için böyle bir düşünceye kapılmıştım. Saat 01.00 sıralarında daha önceden kafamda planladığım gibi evde bulunan bıçağı Ayten'in göğsüne birkaç defa sapladım, bıçak bükülünce mutfağa giderek diğer bıçağı aldım ve yeniden bıçakladım. Nefes aldığını görünce yastığı yüzüne kapatarak, boğazını sıktım. Banyoya giderek, küvete su doldurdum. Ayten'in nefes aldığını fark edince bir defa daha boğazını sıktım" şeklindeki ifadelerine yer verildi.

ACILI ANNE GÖZYAŞLARI İÇİNDE İFADE VERDİ

Bugün sabah saatlerinde Mersin Adliyesi'ndeki 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gelen Ayten'in anne-babası, Burdur'da 25 Ekim'de başlayacak dava öncesi talimat ile ifade verdi. Gözyaşları arasında ifadesi alınan anne Huriye Keklik, "Kızım, 29 Aralık 2017'de sanık ile görüşmek üzere Burdur'un Ağlasun ilçesine gitmek için bizden izin istedi. Sanık ile birlikte 31 Aralık akşamı yeni yılı birlikte kutlamak üzere geri döneceklerini söylemişti. Anne-babası olarak buna izin verdik. Bizim bilgimiz bundan ibaret olup, polisin araması sonucu kızımızın sanık tarafından öldürüldüğünü öğrendik" dedi.

"SANIK KIZIMIZI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA TECAVÜZ ETMİŞTİR"

Kaya ile kızının arasında hiçbir husumetin olmadığını dile getiren anne Keklik, "Kızımıza böyle bir zarar geleceğini düşünsek, elbette göndermezdik. Sanık kızımızı öldürdükten sonra hatıralarına saygı duymamış, tecavüz etmiştir. Kızımız daha 17 yaşında bir çocuktu. Sanık defalarca bıçaklayarak acı çektirerek, eziyet ederek, canavarca hisle iki bıçak değiştirerek öldürmüştür" diye konuştu. Baba Erdinç Keklik ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burdur 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (110)

Çocuğa ne öğretirsen yaşayacağı odur.:

Geri zekalı anne. Bilerek kurt''a kuzuyu teslim ediyon. Sonra ah tüh yapıyon. Bütün arzularının ve duygularının tavanda olduğu 17 yaşında ergen kızını 20 yaşında bir genç adama teslim ediyon. Hem de yılbaşı gecesinde alkol ve eğlencenin sınırsız olduğu öyle bir gecede ne olmasını bekliyodun acaba. Bu medenilik değil kör cahillik resmen.

138
8
yanıtYanıtla
osman:

Şu anne ve baba kıznın bekar ve 17 yaşında olduğunu bilerek 20 yaşlarında bekar evinde kalan ve bekar olan adamın kucağına koymuşlar yılbaşı gecesi eğlenmek için yolluyor bu gençler bu gece bekar evinde ne yapacaklar tabiiki cinsel ilişki yaşayacaklar bunu bilmiyorlar mı acaba sonrada kalkıp şu oldu bu oldu diyorlar çocuklarına sahip çıkmayıp toplumu suçlamaya kimsenin niyeti olmasın

81
25
yanıtYanıtla
ANNE BABA OLUNCA ANLARSIN:

SENDE BABA OLUNCA ANLARSIN ÇOCUK BÜYÜTMEK NE KADAR ZOR KİMSE BÜYÜK KONUŞMASIN

yanıt0
yanıt0
KURDA KUZU:

HERSEYI GECTIM KARDESIM ADAM MANYAK OLABILIR SIZOFREN OLABILIR NASI GUVENIYOSUN BU DEVIRDE BABANA GUVENMICEN YAZIK YA O DAHA KUCUK DUSUNEMEZ ERGENLIK DUYGULARI ANA BABA NY VAR SAHIP CIKILMAMIS BENDE BASKICI DEGILIM ANCAK BU NEDIR YA YILBASI KUTLAMAK ICIN DAHA KUCUCUK COCUGU GONDERMEK VAY ANAM VAY

yanıt2
yanıt0
VICDAN:

HEMEN ANNE BABA BIDI BIDI BASLAMISSINIZ. ULAN HIRSIZIN HIC MI KABAHATI YOK.

yanıt0
yanıt0
metinn:

osman ne sacmaliyrosun sen arkadas toplumu kim suclamakta kadin haksizmi kzialrina baski yapsalar akcip gidecek yine ayni olay belkide yine yasanacakti gelecegi kim bilebilir degilmii boos boos konusma

yanıt0
yanıt0
GERÇEK:

17 yaşındaki kizi erkek arkadaşına göndermek ne demek ??

67
10
yanıtYanıtla
ışıl:

haklısınız 17 yaş daha çocuk değilmi erkek arkadaş ne demek hele böyle kontrolsüz yanına göndermek genç kız eğriyi doğruyu bilecek yaşta değil anne ve baba yanlış yapmış modernlik kızlarımızın ve delikanlılarımızın düzgün arkadaşlık etmeleri çağdaş topluma yakışan şekilde farklı yaklaşımlar için bireyin olgunluk yaşına gelmesi gerekir tabii çok üzücü hiçbir olaydan ders almayan bir toplumuz değerlerimizi yitirdik

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Ne demiş anne baba kızımız izin istedi biz de verdik. !

yanıt0
yanıt0
VICDAN:

EVET BUNU SORGULAYIN. DAVARIN BIRI VAY ALDATTI DIYA OLDURMEYE KARAR VERMIS. NEYIN INTIKAMI SIGIR MISIN OGLUM DIYE SORGULAMAYIN DA VAY EVINE NIYE GITTI DIYE SOYLENIN. VICDANLARINIZ NEREDE SIZIN YAHU?

yanıt0
yanıt0
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title