Haberler

Acılı Aileler İstanbul'a Döndü

İstanbul-ısparta Seferini Yaparken Düşen Uçakta Bulunan ve Hayatını Kaybeden 57 Kişinin Isparta'ya Giden Aileleri ve Yakınları, İstanbul'a Geri Döndü. Son Derece Üzgün Oldukları Gözlenen Acılı Aileler, Yakınlarına Sarılarak Uzun Süre Gözyaşı Döktü.

İstanbul-Isparta seferini yaparken düşen uçakta bulunan ve hayatını kaybeden 57 kişinin Isparta'ya giden aileleri ve yakınları, İstanbul'a geri döndü. Son derece üzgün oldukları gözlenen acılı aileler, yakınlarına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Uçak kazasının ardından Türk Hava Yolları uçağıyla Isparta'ya giden aileler, özel bir uçakla İstanbul'a geri döndü. İçinde hayatını kaybeden kişilerin yakınlarını taşıyan Atlasjet'in özel uçağı, saat 21.45 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. Alanda kendilerini bekleyen yakınları ile bir süre sarılarak ağlaşan şahısların son derece üzgün oldukları gözlendi. Uçak kazasında oğlunu kaybeden bir kadının yakınına sarılıp, "Oğlumu orada bıraktım, ben onsuz ne yaparım" diyerek ağlaması yürek burktu. Acılı

aileler, daha sonra havalimanından ayrıldı.

(TC-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title