Haberler

    Acil Röntgen!

    Fenerbahçe'de yeni başkan Ali Koç'un ilk işi kulübün gerçek finansal durumunu belirlemek, buna göre de yol haritası çizmek olacak.

    SENAD OK

    Ali Koç ve ekibi bugün yapılacak mazbata töreni ile birlikte kolları sıvayacak. Yarından itibaren çalışmalara başlanarak kulübün borcu, gelir ve giderleri tek tek hesaplanacak. Mevcut gayrimenkuller, bunların değerleri ya da hangilerinin sit alanında olup olmadığı gibi önemli detaylar ortaya çıkarılacak.

    Fenerbahçe'de yeni başkan Ali Koç ile yönetimin ilk işi kulübün gerçek finansal durumunu belirlemek olacak.

    Bunun için bağımsız bir denetim şirketiyle anlaşma sağlandı. Yarından itibaren çalışmalara başlanarak kulübün borcu, gelir ve giderleri tek tek hesaplanacak. Mevcut gayrimenkuller, bunların değerleri ya da hangilerinin sit alanında olup olmadığı gibi detaylar ortaya çıkarılacak. Koç ve ekibi gerçek borcu öğrendikten sonra daha önce üzerinde çalışılan mali planlar hayata geçirilecek.

    Bekleyen zorluklar

    Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un arasının açılmasındaki etkenlerden biri de Koç'un, yeni yönetimde mali işlerden sorumlu yönetici olan Burhan Karaçam ile Yıldırım görevdeyken mali raporları istemesi olmuştu. Yıldırım raporları vermemiş ve gerilen ilişkiler bu görüşmeden sonra kopmuştu.

    Ali Koç ve yönetimini kısa süre içinde  önemli zorluklar bekliyor. Bir ay sonra sezonu açacak olan takımın hocası ve kadrosunun bu süre içinde hazırlanması gerekiyor. Bunun yanısıra belki de daha da önemlisi Finansal Fair Play kriterleri...

    Bu sezon zararını sıfırlamak zorunda olan sarı-lacivertli takımın bonservisli oyuncu alması için oyuncu satması lazım. Bu da yeni yönetim ve teknik heyeti en çok zorlayacak konuların başında geliyor.

    Forma sponsorluğu

    Öte yandan Acıbadem'in çekilmesinden sonra sarı-lacivertlilerin yeni sponsor görüşmeleri başlıyor. Ali Koç'un seçilmesinden sonra birçok önemli teklifin geldiği belirtildi. Ayrıca Ali Koç'un bizzat kendisinin karşılıksız vereceği önemli bir miktar söz konusu olacak. Bu durum kısa vadede kulübün ödemelerinde kullanılacak.

    İlk üç hedef

    Ali Koç ve yönetimi finansal ve sportif açıdan üç hedef belirledi. Bugün, yarın ve geleceğin Fenerbahçesi için çalışmalar başladı.

    Taraftar artık futbol takımından şampiyonluk bekliyor. Bu özlemi bitirmek için atılan adımlar söz konusu. Sportif Direktör Comolli ile yapılan bu çalışmalar çerçevesinde kısa vedede takıma katkı sağlayacak bonservis bedeli olmayan ya da düşük oyuncular belirlenmiş durumda. Bugünün kadro planlaması yapılırken yarın ve gelecek için orta ve uzun vadeli hedefler de hazırlandı.

    Mevcut ekonomik şartlar, kur baskısı gibi etkenlerden kulübü kurtarmak içinde altyapı hamlesi sayesinde kulübün geleceğini yaratacak futbolcuların yetiştirilmesine ağırlık verilecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title