Haberler

Açık Hava Tiyatrosu'nda Böyle Evlilik Teklifi

Açık Hava Tiyatrosu'nda böyle evlilik teklifiBİLECİK - Bilecik'te sevdiği kıza Açık Hava Tiyatrosu'nda yere döşenen meşaleler ile ilginç bir şekilde evlenme teklifi eden genç, aldığı "Evet" yanıtı karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Açık Hava Tiyatrosu'nda böyle evlilik teklifi

BİLECİK - Bilecik'te sevdiği kıza Açık Hava Tiyatrosu'nda yere döşenen meşaleler ile ilginç bir şekilde evlenme teklifi eden genç, aldığı "Evet" yanıtı karşısında büyük mutluluk yaşadı.

Bilecik'te Taner Uçar isimli genç, uzun süredir birlikte olduğu Kıymet Özyurt'a ilginç bir evlenme teklifi yapmak için hazırlık yaptı. Uçar, Bilecik Pelitözü Gölpark Açık Hava Tiyatrosu'nda arkadaşları ile birlikte bir organizasyon düzenledi. Açık Hava Tiyatrosu'nda yere döşenen meşale yerleştirip, çiçek buketi hazırlayan Taner Uçar, yaptığı evlenme teklifine "Sonsuza Kadar Evet" yanıtını alınca büyük sevinç ve heyecan yaşayarak kız arkadaşına sıkıca sarıldı. Heyecandan ne diyeceklerini bilmeyen çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

İlginç evlenme teklifi alan Kıymet Özyurt ise; böyle bir şeyi beklemediği ve bu durumdan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Bilecik Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title