Haberler

Açık Hava Dünya Starını Ağırladı

Pera Event İn DüzenlediğiTemmuz Yaz Konserleri Çerçevesinde Açıkhava da 31 Temmuz Gecesi Glorıa Gaynor, Behzat Gerçeker Ve Enbe Orkestrası Sahne Aldı…

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir yabancı starla sahne alan olan Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası, Gloria Gaynor'la Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir geceye imza attılar.

Konserin ilk yarısında Enbe Orkestrası solistlerinin eski ve yeni şarkılardan oluşan muhteşem repertuarı şef Behzat Gerçeker'in orkestra elemanlarından Aslı'nın eşiğinde 'Adagio' adlı parçaya piyano solosuyla başladı.

Onur ve Berkay'ın 'Nights İn The White Satin', Berkay ve Merve'nin 'Kids', İpek ve Ali'nin 'Proud Mary', Elvan'ın 'Hero', Tutti'nin 'Damdacı Kemancı', Ali ve Beykay'ın 'Those Were' ve 'Blue Suede', Elvan ve Çağlar'ın Ravi İncigöz'a ait ve bu yılın en çok dinlenen şarkısı 'Eksik' şarkılarıyla devam eden konser, Enbe'nin yeni albüm çıkış parçası olan ve sözleri Nazan Öncel'e ait olan 'Senden Kıymetli mi' nin ilk kez dinleyicisiyle buluşmasıyla ilk yarı son buldu.

Konserin ikinci yarısında yoğun alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Gloria Gaynor, şarkıları kadar konuşmaları ve sempatik tavırlarıyla da beğeni topladı.

Dünyada 'I Will Survive' adlı şarkısıyla yıllardır dillerden düşmeyen ve bir Grammy ödülü sahibi olan Gloria Gaynor, Enbe Orkestrası ile toplam 14 şarkı seslendirdi. 'Overture', 'Going Out of My Head', 'I Am What I Am', 'Never Can Say Goodbye', 'Just No Other Way', 'I Never Knew', 'My Fist My Last My Everything', 'Stop in the Name of Love', 'Please Let Me Show You', 'Kiling Me Softly', 'Every Breath You Take', 'Devotion', 'I Will Survive' ve 'Just Keep Thinking'i okuyan Gaynor, ilk şarkısını okuduktan sonra 'Burada olduğum için çok mutluyum. Harika havada, harika insanlarla İstanbul'da birlikteyim. Çok uzun yoldan geldik ve siz şahane insanlar için geldim. dedi.

Gloria Gaynor, dünyada olduğu gibi Türkiye'de da yıllardır dillerden düşmeyen 'I Will Survive' şarkısını söylerken yarıda kesti ve 'Ben bu şarkıyı 30 yıldır söylüyorum ve hayatta kalacağım diyorum şarkıda. Nasıl hayatta kalınacağını söyleyeyim mi size? Gerekirse arkanızı dönüp gitmeyi de başararak' dedi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title