Haberler

Acıgöl Eğitimde Çıtayı Yükseltti

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, ilköğretim okulları 2011 yılı içerisinde düzenlenen yarışmalarda önemli dereceler elde etti.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, ilköğretim okulları 2011 yılı içerisinde düzenlenen yarışmalarda önemli dereceler elde etti.

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Etkili yönetim stratejilerinin meyvelerini toplamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Kalite Kurulu tarafından yapılan saha ziyaretleri sonucu Yılın Kaliteli Ekibi, Yılın Kaliteli Okulu – Kurumu il geneli değerlendirme sonuçlarına göre Acıgöl ilçesinden 16 başvuru yapıldı. Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde Tatlarin İlköğretim Okulu Nevşehir İl Birincisi, Yılın kaliteli kurumu kategorisinde Tepeköy İlköğretim Okulu İl Üçüncüsü, Yılın kaliteli ekibi kategorisinde Karacaören İlköğretim Okulu Teşvik ödülünü aldı. Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde il birincisi olan Tatlarin İlköğretim Okulu, Türkiye finalinde Nevşehir'i temsil etme hakkı kazandı.

Ayrıca Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile TÜBİTAK' ın İlköğretim okullarında yürüttüğü İlköğretim 6,7,8. nci sınıf öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması "Bu Benim Eserim" 2011-2012 başvurularında 110 proje başvurusu yaparak Nevşehir'e bağlı 7 ilçe içerisinde en fazla başvuru yapan ilçe oldu.

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Uluer, yaptığı açıklamada; "Başarıya inanmış, Acıgöl'de ilkleri gerçekleştirmek için motive olmuş bir eğitim kadrosuyla, ekip ruhu ile çalışıyoruz. Bu başarılarda emeği geçen ve olağanüstü bir gayret sarf eden başta yöneticilerimize ve öğretmenlerimize ve bizlere her konuda destek olan Vali Yardımcımız Sayın Ali Murat Kayhan'a, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Çavuşoğlu'na teşekkür ediyorum." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nevşehir Tepeköy Acıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title